Početna / Front Page Slide Show / Ramo, Ramo, druže moj 24. 01. 2018.
Ramo, Ramo, druže moj 24. 01. 2018.

Ramo, Ramo, druže moj 24. 01. 2018.

E moj Ramo, druže moj… Znaš li ti koliko mi je teško što sam morao da dođem u ovaj Davos i to sa ovom Gospođom Fikus, pomislio je Veliki Vođa dok se grlio sa Edijem Ramom na samitu u Davosu. U svakom slučaju – u Srbiji  se lakše diše. I Gospodar i Gospođa Fikus nisu tu.

Tužna srpska istina koja pokazuje mnogo kakvi smo: Dve godine staro ubistvo poluanonimne pevačice u Borči i danas privlači više pažnje nego istraga o likvidaciji Olivera Ivanovića.

Bolji život ponovo na delu: S. M. iz Rume star 24 godine ubio rođenu babu sa više uboda nožem u vrat, a onda otišao da igra kompjuterske igriceu obližnjem lokalu.

Legenda srpske košarke Duda Ivković podržao Đilasa. Legenda Partizana Dule Vujošević podržao Šutanovca i Vesnu Rakić Vodinelić. Dobri treneri u dva najjača tima opozicije. Samo da ne ostane sve na teoriji.

Demokratska stranka Srbije samostalno izlazi na izbore u Beogradu. Kraj vica.  Zna li neko od vas, ko nije član DSS, odmah sad da kaže ime predsednika ove partije? Hvala. Još samo da Zavetnici istaknu listu za martovske ide.

Dodik izjavio da će Srpska donirati 250.000 evra za završetak Hrama Svetog Save. Aman, donirajte za neku bolnicu!

Sindikat RTS-a uputio otvoreno pismo generalnom direktoru Draganu Bujoševiću. „Zbog Nemanjića će nas ljudi zamrzeti i zapaliti zgradu kao 5. oktobra 2000“. Ne brinite. Neće. Samo će da vas blokiraju i prestanu da plaćaju pretplatu. Dovoljno je.

U jednom prorežimskom tabloidu objavljena „Najnovija ucena SAD na koju Srbija nikad neće pristati“: „Ako se odreknete Kosova, dobićete Republiku Srpsku“. E, svako uređuje novine ovim naprednjacima… Pa nerasti, baš zbog te ideje Đinđić je dospeo na crnu listu Zapada i nedugo potom je likvidiran. Kad već niste učili o tome ništa.

Rukometaši Srbije izgubili poslednju utakmicu na Prvenstvu Evrope. Sramotno, bezvoljno. „Osvojili“ 12. mesto.

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top