Početna / IMOVINA / Dokumenti / Krkobabius Srednji
Krkobabius Srednji

Krkobabius Srednji

Milan Krkobabić je sin Jovana Krkobabića, prvog penzionera Srbije. Otac je Stefana Krkobabića, člana podmlatka PUPS-a. Direktor je JP Pošte Srbije.
Kažu za ovog funkcionera penzionerske stranke (kako PUPS zovu) da je sposoban direktor i da dobro radi socijalne poslove, po čemu se isticao tokom mandata u Skupštini Grada Beograda.
Kada su hteli da ga posvađaju sa ocem u jednom kriznom trenutku političkog života u Srbiji, on je javno rekao: Tati ništa iza leđa! To očekuje i od svog sina, kažu.
Rođen je u Kačarevu 1952. a 30 godina je radio u bankarskom sektoru – što je jasno: čovek je ekonomista.
Pojedinci ga hvale – kažu – otkako je došao u Poštu, ona je počela da radi.
To za ovaj prostor na internetu nije toliko važno. Važno je šta je prijavio u svojoj poslednjoj imovinskoj karti:
milan krkobabic oktobar 2012Njegove druge izveštaje predate Agenciji za borbu protiv korupcije možete pogledati ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top