Početna / IMOVINA / Dokumenti / Krkobabius Senior
Krkobabius Senior

Krkobabius Senior

Kada je 2006. godine Jovan Krkobabić napravio PUPS i došao u redakciju jednog sada već ugašenog dnevnog lista, niko nije mislio da će ideja o penzionerskoj stranci „piti vodu“. U svakom slučaju, Krkobabić je tu gde jeste. I ne možete ga pomeriti.
Stari kadar zna kako da iscedi budžet države i zna kako da bude u poziciji da uslovljava.
O njemu u svakoj redakciji imaju spremnu gomilu viceva i dogodovština.
Neki ga nazivaju faraonom, a neki mumijom.
U svakom slučaju, na čelu je carstva Krkobabića.
Imovinska karta? Pa, za jednog penzionera – više nego respektabilna. Pogledajte, uostalom.
jovan krkobabic avgust 2012Ne treba zanemariti ni njegovog sina Milana i unuka Stefana koji svakog dana pevuši pesmicu „ja vragolan i moj deda…“ i sprema se za nove funkcije. Da napomenemo, Stefan još nije u obavezi da podnosi izveštaje Agenciji za borbu protiv korupcije.
Šta je sve najstariji član klana Krkobabić prijavio u svojim imovinskim kartama, možete videti ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top