Početna / Front Page Slide Show / Kratka, prostačka kolumna
Kratka, prostačka kolumna

Kratka, prostačka kolumna

UPOZORENJE: TEKST KOJI IMATE NAMERU DA PROČITATE OBILUJE REČIMA KOJE JE KORISTIO VUK STEFANOVIĆ KARADŽIĆU U „CRVEN BANU“ I RADE ŠERBEDŽIJA U FILMU „VARIOLA VERA“. AKO VAM TA VRSTA KOMUNIKACIJE NE ODGOVARA, MOLIMO DA DANAS PRESKOČITE OVU INTERNET STRANICU.

PIŠE: Aleksandar Bećić 
Najpre – izvinjenje svima onima sa kojima delim život, prijateljstvo, posao, kafu. čaj, životni prostor, uverenja, istomišljenike i neistomišljenike. Izvinjenje zbog toga što ću danas da psujem.  
E, sad…
Pošto mi je pun kurac Fejsbuk teoretičara koji svoje dupe nisu mrdnuli iz stolice dok su pozivali na kojekakve vidove građanske neposlušnosti, pošto zaista više ne mogu da (bez povraćanja) slušam nova sranja o protestima na društvenim mrežama, a da dobijem blažu formu alergijskog napada kada pročitam nove teorije o neophodnosti da se razotkrije zavera protiv vaskolikog srpskog naroda rešio sam da sve te takve seratore zamolim neke stvari:
Zamolio bih da mi se iz života, onog stvarnog i onog virtuelnog, zauvek sklone sve one pizde seru o „iskvarenosti srpskog naroda koji ništa ne bi hteo da radi za bolje sutra“. Moroni, drugi i bolji narod nemate. A nemate ni muda da se prilagodite tom narodu i da ga okrenete ka sebi.
Takođe bih zamolio da se samoukinu svi oni retardi koji šire defetizam da je „sve unapred odlučeno“ da se „u ovoj zemlji ništa ne može promeniti“, jer ako je tako, spakujte svoje kofere i terajte se u tri lepe pizde materine. Ionako je ovo premala bara.
Dalje, zamolio bih sve kretene koji seru kako je „nemoguće skloniti ove sa vlasti“, da pođu putem kojim su krenuli ovi iz prethodnog pasusa, jer je jedini problem u tome što jednostavno – nemate muda da stanete, stegnete zube i kažete – e nećemo više ovako!
Zagovornicima nevažećih i belih listića poručio bih da ne eksperimentišu više i da se ne zajebavaju svojim građanskim pravom, jer jedino građansko pravo, a i obaveza u ovom trenutku da se suprotstavite partokratiji koja se otela kontroli. 
Poručio bih pizdama (a kao što znamo, to je karakterna osobina) i duhovnim pičkama (posebna vrsta organa, koja nije opisana u filmu Variola vera) koji nemaju muda da se bore jer ih je strah pritiska, pretnji, telefonskih poziva i sličnih pojava da se pod hitno učlane u trenutno vladajuću stranku kako bi sebi sačuvali lažnu bezbednost i stvorili privid kako su se osigurali od nenadanog otkaza u javnoj službi.
Poručio bih onim govnarima koji ne glasaju da nemaju pravo da progovore nijednu jedinu reč o stanju u zemlji, lopovima, kurvama političarima i ostalim pojavama vezanim za Nemanjinu 11 ili Skupštinu Srbije. Time što niste izašli na izbore, gospodo govnari, jednostavno ste, prema postojećim zakonima, dali legitimitet ovoj bandi koja sada puni svoje džepove, gradi kuće po kojekakvim odmaralištima, crkve pokajnice na svojim imanjima, a za narod ih zabole dupe.
Pripadnicima kvazi opozicije rekao bih da se osveste i izbace iz svojih redova sve lopove. Sve. Jedan jedini ako ostane među vama – biće dovoljan za svaku vrstu konačne osude.
Onima koji se još nisu opredelili, koji postavljaju pitanja „za koga“, „kako“, „s kim“, „svi su isti“ kažem jednostavno – ne serite više. Ako je po vašem mišljenju baš tako – imate tri izbora:
1) Pasoš i kofer u ruke 
2) Krenite u desno
3) Krenite u levo
Istorija (pa čak i ova najnovija) vam jasno govori u kom pravcu morate da idete.
A meni nemojte pričati o tome kako su svi isti.
Vrlo dobro znamo da nije tako.
I vi i ja.
Samo treba imati muda. 
I to je sve.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

4 komentara

  1. Slažem se da nisu svi isti samo su svi različito pokvareni.Saša ako ti znaš nekog ko nije preporuči rado ću te poslušati.Pozdrav.

  2. Sloba Nikolic

    Postovani savetnice Pretstolonaslednika r<retardiranog drugog, obracam Vam se sa molbom da masturbirate tame gde se to uobicajeno i radi , a mozda najbolje kod onoga koga savetujete a koji nije ni dupetom debelim mrdno za svoj narod vec se samo kao ustva uvlaci u zadnjicu svakoj vlasti kako bi se grebao i placao Vas bednike koji takodje nista niste uradili niti imate trunke gradjanske hrabrosti da bilo sta uradite osim sto lajete isto ko i oni koje pljujete samo glave okrenute na drugu stranu. Zelim Vam da se vratiti Sarajevskim cevapima iuz koje ste se skolovli jel Vam Srbija nije bila dobra!

    • Poštovani polupismeni čitaoče koji se potpisuješ bez slike i sa lažnog e-maila: Najpre pročitajte šta sam u životu radio (nisam bio savetnik, već šef PR kancelarije), a to koliko je on mrdnuo „za svoj narod“ nije predmet moje kolumne. To koliko ja imam građanske hrabrosti se ogleda kroz moje pisanje i pisanje onih koji su uz mene. A vama želim da probate sarajevske (da, piše se malim slovom S) ćevape: dobri su. Ali u Sarajevu, a ne tamo negde. Srbija mi je dobra, ali ne ona u kojoj Vi očigledno uživate.

  3. Zlatko Kaufnner

    Ima dosta istine u vasem clanku, gospodine Becicu. Treba se prihvatiti posla ( a ne sklanjati i bjezati) i mijenjati ( uz sve sto za to treba platiti, na razne nacine) koliko se moze – prvo se izvuci iz intelektualnog plicaka, pa onda zaplivati uzvodno. Vi ste ovim projektom/kolumnom ucinili vec mnogo, mnogo vise nego vecina nas ostalih. Sretno!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top