Početna / Kontakt

Kontakt

Portal Kolumnista je sastavni deo autorskog projekta pokrenutog u aprilu 2013. pod imenom „IME GROUP“ (Internet Media Experiments Group) iza kog stoji osnivač i urednik portala Aleksandar Bećić. 
Zamisao ovog portala je da bude korektivni faktor u odnosu na vlast, ali i u odnosu na opoziciju.
Želja nam je da se na ovim stranama, kroz kolumne, video materijal, dokumentaciju i mnoge druge forme koje potpadaju pod oblike novinarskog izražavanja, ukažemo na probleme, ali i rešenja modernog srpskog društva.
Na stranama ovog portala nije dozvoljeno vređanje na rasnoj, verskoj, nacionalnoj, seksualnoj niti bilo kojoj drugoj osnovi. 
Ukoliko želite da nam pišete, predložite temu, dostavite dokumentaciju, kritikujete ili nas hvalite, učinite to preko kontakt forme. Na sva pisma odgovaramo u najkraćem mogućem roku.
Ukoliko želite da se reklamirate na stranama ovog portala, da se razumemo: reklamiranjem ne stičete pravo da utičete na uređivačku politiku.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Share Button

Jedan komentar

 1. Anti Protivan

  Otvoreno pismo o polu stvoru, takozvanom Dragan J Vučićević

  Prvo, moram da naglasim da se osećam jako čudno pošto mi je prvi put da pišem o nečemu toliko ništavnim da nisam siguran ni o čemu pišem. Ali, s obzirom na to da za jedno ništa čini preveliku štetu, moralo bi da poseduje i neki oblik fizickog identiteta. Otuda i naziv polu-stvor, polu ništa.
  Na javnoj sceni Srbije, koja je inače užasna, uz veliku čast nekoliko sjajnih izuzetaka, postoji mnogo odvratnih i ljigavih spodoba, ali jedan akter prednjači u odnosu na sve ostale. To polu stvorenje koje se lažno predstavlja kao novinar, naziva se Dragn J Vučićević, mada za nešto što je toliko ništavno, epitet spodobe bi bio ogroman kompliment i to zbog same činjenice da bi se onda smatralo bićem, pa tako nešto onda ni ne zaslužuje da ima ime. Zapravo, jedino na šta bi btrebalo da ima pravo je da ne postoji, pošto je jedino za to sposobno, osim za potrebe neke gnjide. Problem je u tome što je neki kompletni idiot dao tom ništavilu neki javni značaj i tako načinio ogromnu nepravdu svakom živom biću u ovom i svim ostalim univerzumima. Dodatan problem nastaje kada taj polu-stvor da sebi za pravo da se obrati bilo kome a pogotovo javno kroz propagandne servise kakvi su pink i informer. Šteta koja nastaje tom prilikom je nemerljiva za celokupno čovečanstvo i univerzum, zbog same činjenice da se rečima (u nedostatku boljeg izraza nazvaćemo ih reči) takvog ništavila pridaje bilo kakav značaj.
  Zbog toga apelujem na kompletnog idiota da ispravi kardinalnu grešku i vrati tog polu-stvora u limbo iz kog se stvorio, gde može da radi ono sto jedino ume – polu obitava u svom sopstvenom ništavilu i ljigavštini do kraja vremena.
  Razmišljao sam da se direktno obratim pomenutom polu-stvoru, ali mi osnovno samopoštovanje i elementarno ljudsko dostojanstvo ne dozvoljavaju da se spustim na taj nivo i obratim se nečemu toliko bezvrednom. Da budem iskren, manje glupo i beskorisno bih se osećao da provedem večnost pokušavajući da objasnim bakterijama i virusima da nije uredu da mi napadaju organizam ili gumenoj patkici objasnim teoriju relativiteta nego da se polu-stvoru obratim i jednom rečju.
  Nadam se da će ovo pismo pronaći put do gnjide koja održava polu-stvora u ovom obliku i makar jednom staviti javni interes ispred ličnog, te ispraviti kosmičku nepravdu i vrati polu-stvora gde mu je mesto, odnosno nigde.

  Srdačan pozdrav,
  Š. A.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top