Početna / DOBRI LJUDI / Koncert za malu Magdalenu
Koncert za malu Magdalenu

Koncert za malu Magdalenu

Magdalena Marković je dvogodišnja devojčica iz okoline Golupca, koja je rođena sa retkom vrstom srčane mane i najkasnije u novembru ove godine mora na operaciju  srca, koja će biti obavljena na klinici Harley Street u Londonu. Cena prve, od dve predviđene, operacije iznosi oko 50.000 evra.

Sredstva za Magdalenino lečenje prikupljaju se putem fondacije „BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić“ i do sada je sakupljeno oko 27.000 evra. Ovim humanitarnim koncertom planirano je da se prikupi veći deo nedostajućeg iznosa.

Na koncertu će nastupiti: Neverne bebe, Beogradski sindikat, Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, Hornsman Koyot, Johny Ranković & Churlians feat Žika Jelić, Iskaz, Lagana sreda, Bojan Marović i Baletski studio Art centar. Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigstixa-a (prodajna mreža Gigs Tix, Knjižare Vulkan i online na www.gigstix.com) i Ticketline-a. Cena karte je 600 dinara.

Celokupan prihod od prodatih karata, kao i od prodaje hrane i pića na samom koncertu odlazi za Magdalenino lečenje.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top