Početna / Front Page Slide Show / Kolinda zove Vođu 30. 01. 2018.
Kolinda zove Vođu 30. 01. 2018.

Kolinda zove Vođu 30. 01. 2018.

Kolinda Grabar Kitarović pozvala Vučića da u februaru poseti Hrvatsku. Gospođo Kitarović, slobodno ga zadržite.

Gospođa Fikus dobila je poziv od Bildeberške grupe da prisustvuje sastanku u Italiji od 07. do 10. juna. Ako je pusti Vođa, koji je ljut što on nije dobio poziv.

Momčilo Trajković, političar iz Prištine izjavio: „Predsednik je obećao da će prihvatiti naše predloge za promenu politike Srbije prema Kosovu“. Eh Momčilo, obećao je on nama bolji život pre pet godina pa ništa.

Španija zaustavlja evropske integracije Kosova, javljaju prištinski mediji. Ne rade to oni iz ljubavi prema nama, nego zbog Katalonije i Baskije. Blokadom Kosova, blokiraju i nas.

Nova Srbija će na beogradskim izborima podržati Šapića, izjavio je Velimir Ilić. Kad je Velja podržao Jeremića, na predsedničkim izborima, rejting mu je otišao na minimum. Veljo, mogao si da podržiš Vučića… Ako stvarno hoćeš da budeš opozicija.

Pokret Samo jako saopštio: Luka Maksimović – Ljubiša Preletačević Beli više nije član odborničke grupe u Mladenovcu. Puče tikva. Definitivno.

Evroliga pokreće disciplinski postupak protiv Zvezde zbog vređanja Alena Omića na utakmici u petak. „Delije“, pošto vređate „turčina“ i „baliju“, da li znate ko su bile delije za vreme Turaka?

Male boginje se pojavile i u Zvečanskoj, oboleli i deca i zaposleni. I šta kažete? Ne treba vakcinisati decu?

Slavica Burmazović čiju decu je oteo njen suprug Ejup Sabri Jundžu i odveo u Tursku 15. avgusta 2015 kaže da je do danas pokucala na sva vrata, pa čak i pisala Erdoganu, ali da svi ćute… Čudi nas da Vođa nije preslišao Erdogana juče…

Prvi put je srpski sud odlučio da banka nema pravo da naplaćuje proviziju za obradu kredita. Iz udruženja Efektiva poručuju – ko tuži banku, dobija spor 100 %. Osim ako Jorgovanka ne odluči drugačije.

Nebojša Glogovac primljen na Klinički centar Srbije. Imamo samo jednu poruku: Ne boj se, Nebojša.

Beše to – Srbija danas.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. miha bukovac

    Pa da ona (Čokolinda) i hoće da ga zadrži, ali kako? jedino policijom, (specijalcima) jer njegova (Alekova) žena je 10X bolje od te „ČoKolinde“ i ona je „čokolinda“ samo za to što je glupača!

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top