Početna / Front Page Slide Show / Kaldrma ekspres
Kaldrma ekspres

Kaldrma ekspres

„I? Šta ćemo sad? Hoćete li vi „nezavisni“ objaviti kako su gradske vlasti ipak planirale da postave kaldrmu na Skadarliji, a ne kako ste vi objavili? Sram vas bilo! Siniša Mali je najbolji gradonačelnik!“ 

Ovo vam je, dragi prijatelji, samo jedna od poruka koju su dežurni bukači (čitaj – botovi) jutros uputili na našu adresu elektronske pošte zbog prethodnog teksta o kaldrmi Skadarlije.

E, pa, evo: Objavljujemo informaciju. Počelo je postavljanje kaldrme na Skadarliji. Ekspresno. Sa sve šatorom, da se ne desi da radovi kasne zbog kiše. U dužini od 120 metara. Sve pod budnim okom gradskog menadžera Gorana Vesića. On je, inače, pre par dana, dobio u inbox hiljade poruka u kojima su ga građani srpske prestonice pitali za zdravlje junačko, naprasno odlučio da se kaldrma ipak vrati, sa klimavim obaveštenjem i objašnjenjem kako je asfalt podloga za kaldrmu…

A kaldrma inače nije trebalo da se vrati, zbog naravno, bugarskih i inih turista (?!) ili (kako su zli jezici spekulisali) zbog toga što je asfalt „pao“ zarad bezbednog povratka kući u ranim jutarnjim satima pojedinih silikonskih „lepotica“.

Naravno, to vam niko nikad neće priznati.

Niti će se ovom temom bilo koji medij ubuduće baviti.

Zašto? Da se ne lažemo: Zato što su beogradski (a bome i parlamentarni) izbori sada već veoma blizu i što treba stegnuti pojedine medije da ne laju. Šta sad, opet ćete da mi pričate kako nema cenzure, kako nema kontrole, kako su mediji slobodni? Eh… Nemojte, molim vas: Kada super-bot Nebojša (valjda doktor) Krstić prizna da je ima – onda je to gotova stvar:

Nego, recite vi meni, hoće li za par dana da sine i Slavija, pa da se radujemo i slavimo početak novogodišnjih praznika u Srbiji?

Ili se spremamo za izbore na kojima ćemo da im kažemo „no pasaran“?

Čisto novinarski pitam. Da znam da li treba da nabavim lekove za pritisak i aritmiju. Da ne budem nespreman kao prošli put.

Share Button

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir. Autor je nekoliko romana (Svi naši razvodi i ostale porodične priče, Prvi čin, Treća komanda, Evo zašto te volim), drama (Sin domaćeg izdajnika, Telefon, Dan kada se nisam probudio, Partija bivših). Razvija scenario za originalnu sitcom seriju...

Jedan komentar

  1. Čini mi se da g.Vesić reče 8cm debeo asfalt za podlogu,a za auto-put glina za podlogu,ajde da mu verujemo ko je lud.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top