Početna / IMOVINA / Dokumenti / Ivica. Bez Marice
Ivica. Bez Marice

Ivica. Bez Marice

Ivica Dačić, šef socijalista, vrhunski diplomac Fakulteta političkih nauka, predsednik vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova.
Tako u najkraćem može da se opiše jedan od najpominjanijih političara na srpskoj sceni.
Iako je u poslednjih godinu dana mnogo puta bio prikazivan kao čovek koji voli da peva, iako su pokušali da mu smeste skrivenu kameru sa voditeljkom bez gaća, iako njega i njegove najbliže saradnike pominju „dobro obavešteni izvori“ u mnogim aferama, on je uspeo da preživi. I ne samo to. Dokazao je da je sposoban političar.
Bez obzira na sva (ne)slaganja koje možete imati kada se pomene njegovo ime, morate priznati jednu stvar: petog oktobra 2000. godine niko nije želeo da ima u svojim rukama člansku kartu SPS-a. Danas? Ta članska karta mnogo znači. Zahvaljujući Dačiću.
Vratio je SPS u glavne političke tokove, a u vlast se „umešao“ pre pet godina.
Bio je u vladi sa DS-om, a sada je u vladi sa SNS-om. Govori uvek kako je njegova stranka – onaj jezičak na vagi, začin bez kog se ne može.
Aktuelnu imovinsku kartu srpskog premijera možete videti ovde.
dacic januar 2013Sve ono što je u proteklih tri godine prijavio kao imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije može se videti na ovoj stranici.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top