Početna / Front Page Slide Show / I orden za Obamu, moliću lepo
I orden za Obamu, moliću lepo

I orden za Obamu, moliću lepo

PIŠE: Aleksandar Bećić 
S obzirom na to da je Stanislava Pak iz press službe Predsedništva naše nam zemlje sačinila priču o tome kako je Barak Obama rekao Tomi Bajčetinskom da ovaj može da ga pozove „kad god mu zatreba“, ne bi me začudilo da Master Toma već prekosutra, kad sledi na Surčin, krene odmah u Zavod za izradu novčanica i poruči jedan orden. Za svog veeeeeeeeeeeelikog prijatelja, naravno. 
Ovog što mu je dao lični broj telefona. Možda i tviter nalog. I instagram. Ko će ga znati.
Kolajna koju će Master Toma poručiti ima da bude skupa, s rubinima i svakojakim drangulijama, puna zlata.
Nema brige: Bela kuća će je valjda zadržati. A i Majkl Džekson (koji je svojevremeno paradirao s nekim našim ordenom koji je, pokoj mu duši, kupio na I-Beju) je mrtav.
Nego, samo me interesuje ko će nam u narednom periodu biti najveći prijatelj? 
Obama, koji je otvoreno podržao Hašima Tačija i njegove ideje, ali je dao Tomi svoj broj telefona?
Ili ipak Putin zajedno s Čurkinom, koji je bio glasniji Srbin od Tome u UN i rekao da je zgrada na Ist Riveru pod Obaminom komandom?
Živ nisam, kako da procenim… Doduše, i Putin i Čurkin su dobili ordenje za grudi junačke.
A Obami još ništa.
Dakle… Zna se…
Samo da nam vrla savetnica za medijska pitanja Stanislava ne protumači i ovo pisanije kao napad na lik i delo najvećeg sina… Pardon, sin je onaj Heroj od Feketića… Dakle, ponovo: samo da nam vrla savetnica za medijska pitanja Stanislava ne protumači i ovo pisanije kao napad na lik i delo najvećeg oca ove zemlje Srbije…
Uhhhh… Ne valjda ni ovo „oca“, majku mu…
Ionako se po tim nestašnim tabloidima piše kako je Master Toma u stvari master za seksualne nauke…
Vidim ja, biće belaja…
Da preskočim temu…
Nek se Stanislava bavi zahtevom da policija zaštiti lik i delo Nikolić Master Tomislava, trenutno zaposlenog na mestu Predsednika Republike. Jer, kao što svi znamo, u toku je orkestrirana kampanja protiv njenog poslodavca. Mada, gospođa Pak ne shvata da je njen poslodavac narod, a ne predsednik države. 
I nek se bavi pozivanjem Željka Pinktrovića, koji je (videh to slučajno na televizoru, u prolazu pored jednog kafića) ubacio Vojislava Šešelja u svoj rijaliti…
Prvi put mi je žao što nisam u rijalitiju. 
Mislim da bih tada napravio najduži i najbolji intervju koji bi gledala cela zemlja. 
I ne, ne bih samo ja to uspeo.
Isto to bi uradio svaki dobar novinar ove zemlje koji bi imao muda da počne intervju s pitanjem: „Vojislave, koga bre lažeš da si pametan, kad nisi mogao da shvatiš da će te (politički) kum i sin prodati za sitne pare?“
Ostalo bi išlo – samo po sebi.
Nego – recite vi meni… Nađoste li novu sliku Master Tome i Obame?
12038872_969599269753451_6418681382539214515_o

Ako niste – evo vam! Da uramite iznad kreveta! Kako nam je lep Toma… A tek Dragica? Koliko li je članova familije sad otputovalo u Njujork, da mi je samo znati… I od čijih, bre, para?!?

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top