Početna / VESTI / Srbija danas / Hapšenja i druge vesti za 28. januar 2019.
Hapšenja i  druge vesti za 28. januar 2019.

Hapšenja i druge vesti za 28. januar 2019.

U Beogradu novo hapšenje: Sad su lisice namakli bivšem direktoru Više poslovne škole Iliji Samardžiću zbog zloupotrebe službenog položaja. „Doktor“ Nebojša (iz Beograda) u poslednjih nekoliko nedelja sprovodi masovne (predizborne) akcije – koje se završe jalovo. Pamtite onih 140 uhapšenih zbog dilovanja droge? Za 48 sati pušteno je više od polovine njih.

Srpska opozicija bojkotovala gostovanje predsednika Slovenije Boruta Pahora u Skupštini. Doduše, Pahora su bojkotovali i botovi SNS. Kažu – ovaj put ništa nije bilo organizovano, kao onomad, za Putina. Ni autobusi, ni sendviči… Veliki Vođa Pahoru poručio da je Slovenija iskreni prijatelj Srbije i da ostajemo na evropskom putu. Putuj čoveče. Putuj!

Kad smo već kod Putina: Hašim Tači pozvao Vladimira Vladimiroviča da poseti Prištinu. Kažu da je od ovih iz Srpske liste dobio kopije plana kako da na miting dovede 100.000 ljudi.

Ramuš Haradinaj poslao pismo-ultimatum Evropskoj uniji sa listom zahteva koje treba ispuniti pre nego što Priština povuče takse na našu robu od 100 odsto i sedne za pregovarački sto. Šta će vrhovni mrsomud Srbije da mrsomudi kada mu prijatelji iz EU (naročito Angela) izađu u susret Ramušu Haradinaju?

Maratonac Marko (Đurić) izjavio je da „prištinske vlasti moraju odmah da ukinu takse ako žele da se razgovori nastave i da se dođe do konstruktivnog rešenja“. Ćuti i trči, Marko…

Nakon izbora Sergeja Trifunovića za predsednika Pokreta slobodnih građana mnogi članovi predsedništva najavili da izlaze iz PSG. Dobro bre, dokle to „vrati mi moje krpice“ poimanje politike? Treba li nam novo lice u politici? Problem su vam psovke glumca? A Jankovićeve psovke na mitingu 5. oktobra nisu bile problem, Zorane Vuletiću?

Botovi, vest za vas: Uskoro u Srbiju stiže Makron. To vam je onaj što je… A, ne… Nećemo ništa mizogino. To vam je onaj što je muku mučio sa žutim prslucima proteklih nedelja. Spremite se da ga lepo dočekate.

Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top