Početna / Front Page Slide Show / Fantomi stigli u Beograd
Fantomi stigli u Beograd

Fantomi stigli u Beograd

RAZGOVARAO: Aleksandar Bećić

Mnogi su pomislili da je PUF (Pokret ujedinjenih fantoma) zablistao na političkom nebu Srbije samo na jedan dan: Kada su se osnovali i objavili da su „na liniji sa Ljubišom Preletačevićem Belim“. Sada su dokazali suprotno: Pod okriljem noći, fantomi su došli u Beograd. Na ovaj intervju i na inauguraciju Aleksandra Prvovenčanog Vučića Velikoradenika. 

– Naravno da smo došli noću,  kao i uvek, zvali su nas na svečano uklanjanje preostalih kućica na bivšoj naplatnoj rampi u Bubanj potoku. Pored toga, imali smo važan sastanak sa nadređenima, pošto je u planu i rušenje objekata nepodobnih privatnika. Hteli smo da odradimo i neku vikendicu na Savi, ali rekoše nam da je u pitanju neki zaslužni građanin…

Da li će opet da radi bager? Imate li neku logistiku?

– Nikako, bageri su bitni samo kada se žuri, mi smo više za kontinuirani manuelni rad, jer se samo tako možemo posvetiti detaljima. Fantomi vide dve etape u rušenju ovog sistema, a to su: otpisani i povratak otpisanih. Završili smo fazu otpisanih i sada igramo prvu epizodu serije Povratak otpisanih. To je ono kad Gašpar šalje svoje ljude u noćne akcije. Fantomi su Prle i Tihi i u njihovoj ekipi ima ljudi koji dolaze i odlaze, a sve u zavisnosti od postavljenog zadatka i spremnosti za borbu sa nemilosrdnim Krigerom. Do poslednje epizode hvatanja Krigera, fantomima neće biti ni malo lako, i pred njima su veliki izazovi na šta su oni i navikli.Poseban izazov će im biti epizoda Oslobađanja Beograda koju će Fantomi igrati najkasnije do aprila meseca.

Da li vam je El Prezidente poslao pozivnicu za čin ustoličenja Hajla Selasija Vučića Prvog Prepodobnog?

– Naravno, naravno, za istim smo stolom sa ministrom saobraćaja Burundija i svečanom delagacijom košarkaškog saveza Moldavije. Ovo će biti najveći skup još od bitke kod Sente 1697. godine, pucamo od ponosa! I tamo ćemo biti na specijalnom zadatku. Naš ubačeni operativac Vlada Rus ima zadatak da u jednom momentu odvrne osigurač kako bi izazvao nestanak struje. Mi treba da iskoristimo taj momenat pomračine i pokupimo svo meso i specijalitete koji će tamo biti služeni, kako bi ih vratili onima od kojih je i oteto, a to su građani Srbije.

Da na ovom mestu zapevamo jednu prikladnu pesmu, pa da nastavimo intervju?

– Može…


Da li ste u svrhu hirotonisanja, pardon, inauguracije, poneli svečane fantomke?

– Isključivo casual varijanta – gde god da smo i šta god radimo. Fantomke imamo za sve prilike, a odabir vršimo na osnovu dogadjaja koji je u pitanju (Hercegovačka, Jajinci, inaguaracija…..)

Očekujete li da će gospodin, ovaj, gospođa Brnabić postati premijer? Ka?

– Mislite gospodin Pantelić ili gospođa Brnabić? Naravno da očekujemo da će biti izabrana. Manje nam je bitna njena seksualna orijentacija, ali smo zadovoljni što će po drugi put u novijoj srpskoj istoriji premijer biti gay, s tim što će ovoga puta biti stamen i ponosan na sebe. Ovo što se dešava je samo još jedna farsa Krigera koji bi svojim podanicima provukao i Tomsona, ako to treba i ako od njega to traže.

Da li ćete je podržati u radu ili pridržati u padu?

– Anku Brnabanku ćemo podržavati isključivo u rušilačkim namerama. Nekoga ko je već u samom startu pao ne možete podržati niti pridržati u padu. Ona je već pala čim je pristala da igra u timu sa Krigerom i sigurno će biti premijer sa najkraćim stažom u istoriji Srbije.

Ima li među fantomima neki gej kog ste delegirali za razgovore s njom?

– Fantomi nikome ne drže sveću u pokretu. To nam nije ni bitno. Svi su jednaki dok ne ugrožavaju prava drugog. Politika je velika kurva tako da nas ne bi iznenadilo i da Ana zavoli Milovana, samo da Palma bude zadovoljan.

Šta očekujete od El Prezidentea u narednom periodu?

– Khm, khm, još više zamajavanja naroda i naravno Baronisanja.

Belog nema šuška se da se povukao iz politike. Da li je to tačno ili se krije na nekoj konspirativnoj lokaciji?

– Posle aprilske uspešne akcije Belom se gubi svaki trag i glas. Sumnjali smo da je pao u ruke Gašpara, ali njegovo nedavno pojavljivanje nas je razuverilo da se to na svu sreću nije i  desilo. Nadamo se da ćemo svi zajedno udariti na naš stalni izvor inspiracije. To vreme se bliži.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top