Početna / Front Page Slide Show / Dragoslav Kosmajac – dobrovoljni davalac krvi, humanitarac i odgajivač pasa lutalica
Dragoslav Kosmajac – dobrovoljni davalac krvi, humanitarac i odgajivač pasa lutalica

Dragoslav Kosmajac – dobrovoljni davalac krvi, humanitarac i odgajivač pasa lutalica

PIŠE: Mihajlo Medenica

“Poštovani gospodine Kosmajac, ili ako dozvolite, dragi Dragoslave, iskoristio bih priliku da Vam čestitam slobodu, devičansku nevinost, monašku čistotu, belinu Vašeg lika i dela nalik ovom snegu kojeg su soroševsko-vatikansko-templarsko-masonske sile mraka poslale na Srbiju u daleko većoj količini nego što je bilo planirano našom investicijom od dve milijarde evra u zimsku čaroliju kojom je otvoreno 36.000 novih radnih mesta za mlade stručnjake!

Kada niko nije smeo da izgovori Vaše ime ja sam smogao snage i rekao: Dragoslav Kosmajac, najveći dobrovoljni davalac krvi, humanitarac i odgajivač pasa lutalica, a svi su ćutali i gledali u pod ne želeći da priznaju koliko ste dobra učinili za Srbiju!

Lakše im je bilo da Vas proglase narko dilerom, najvećim bosom otkad je prve igle u veni, samim đavolom, pa čak i da Vas onako besramno uhapse spuštenih pantalona dok ste izlazili iz toaleta, da čitava država vidi Vaše gaće za “duboku vodu”, što se ono kaže, a ja sam apelovao, kumio i molio da se ne prenagljuje sa zaključcima jer kako jedna lasta ne čini proleće tako ni jedna tona ne čini narko-bosa, ali uzalud…

Na sreću, to vreme ludila je za nama, pravda je pobedila, agoniji je došao kraj i sada mirno možete da se vratite dobrovoljnom davanju krvi, skupljanju salveta i pomaganju starijima da pređu ulicu!

Lepo je videti da Vam je sav novac i imovina vraćena, da Vam sleduje i bogato obeštećenje za dane provedene na nepravednoj robiji, na posletku – najlepše je znati da je jedan čovek iskreno verovao u Vas i kada su se ostali pravili blesavi!

Kao što sam tada bez ustručavanja i zadrške rekao: Dragoslav Kosmajac, čuvar narodne tradicije i frulaš iz Beograda, tako i danas ponosno kličem: “Baraba je baš to prava ko prokaza Dragoslava!”

Pravi narko bosovi za kojima smo godinama tragali uhapšeni su prošle nedelje tako da možete mirno da spavate – droge u Srbiji nema, a skoro svi su već pušteni na slobodu jer se naknadnom proverom utvrilo da zapravo nisu dilovali narkotike već sličice fudbalera za koju su neki kompletni idioti mislili da imaju haluciogeno dejstvo ako ih poližete!

Nakon dvosatnog lizanja Kristijana Ronalda, dr Nebojša Stefanović je utvrdio da nema nikakvog negativnog dejstva, osim po sličicu koju je progutao, pa sad radimo na tome da proguta još stotinak kako bi kompletirao album, no to je već nekad druga priča kojom Vas ne bih zamarao u ove pravedničke dane dok na slobodi kao najveeći diler lekovitog bilja i čaja protiv potencije činite toliko dobra za državu i narod!

Pozdravljam Vas, želim dobro zdravlje i mnogo uspeha na takmičenjima u frulaštvu!

Ne zaboravite ko je jedini imao hrabrosti da izgovori Vaše ime i podrži Vas u naporima da pobedite na saboru frulaša u “Beogradu na vodi”!

Iskreno Vaš

Aleksandar Alek Vučić, čovek koji svačije ime sme da izgovori bez ikakve bojazni i odgovornosti!”

 

Tekst je preuzet u integralnoj verziji, bez izmena, sa bloga Mihajla Medenice Dva u jedan. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Gost Kolumnista

Gost kolumnista ponekad ima biografiju. A ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša kako hoće. Gost kolumnista svoju sliku čuva za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top