Početna / IMOVINA / Dokumenti / Doktor Nebojša
Doktor Nebojša

Doktor Nebojša

Tako mlad a već doktor! I to na Megatrendu! I to na temu upravljanja Beogradom! Novi gradonačelnik? Ne… Predsednik Skupštine Srbije. Nebojša Dr Stefanović.
Malo li je? Stefanović je rođen 20. novembra 1976. i kažu mnogi da je na obeležavanju svog 37. rođendana u Skupštini Srbije počastio one sa kojima svakodnevno radi. Šmekerski. Opet, tako kažu.
Inače o Nebojši Dr Stefanoviću je napisano mnogo tekstova, a on sam se pojavljuje kao vrlo važan lik u nekoliko knjiga, koje su štampali njegovi nekadašnji politički saborci, a sada ljuti protivnici. Da, i on je nekad bio radikal, a onda je postao naprednjak.
Od kako je u novoj stranci, vodi beogradski odbor. Da li će postati prvi čovek srpske prestonice, ili će po partijskoj komandi ostati na mestu na kom je i sad – videćemo. Ovde možete videti šta je prijavio u poslednjoj imovinskoj karti. stefanovic novembar 2013
Prethodne prijave dostavljene Agenciji za borbu protiv korupcije mogu se videti ako pratite ovaj link.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top