Početna / Front Page Slide Show / „Doktor“ Nebojša i sabrana dela o prisluškivanju
„Doktor“ Nebojša i sabrana dela o prisluškivanju

„Doktor“ Nebojša i sabrana dela o prisluškivanju

Kažu mediji (ako ih medijima više uopšte možemo nazvati) da će „doktor“ Nebojša iz Beograda u utorak 30. jula na konferenciji za „novinare“ (ne, nije greška, na toj konferenciji će biti samo „novinari“) izneti „sve podatke o prisluškivanju Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića u vreme dok su bili u opoziciji“… 

„Doktor“ Nebojša iz Beograda tom prilikom neće pokazati (bolje falsifikovane) dokaze o tome da je nekad davno studirao neki londonski Megatrend u Centru Sava.

Nešto se pitam: Ako mu je trebalo ovoliko dugo (i baš sad, kad se i dalje postavlja pitanje o njegovoj diplomi) da otkrije „sve podatke o prisluškivanju“ njegovih partijskih drugova, možete misliti koliko će mu trebati da otkrije sve podatke o načinu na koji je sebi obezbedio diplome?

Kažu mediji (ako ih medijima više uopšte možemo nazvati) da je u Šapcu uhapšena izvesna @Alexandrizam, tviterašica koja je na ovoj društvenoj mreži pretila deci Aleksandra Vučića. Da se razumemo: Ne želim ničijoj deci ništa loše. I mislim da ničijoj deci (pa ni Vučićevoj) ne treba pretiti.

Ali, ipak, „doktor“ Nebojša iz Beograda nam neće objasniti kako to da do dana današnjeg ne može da se pronađe i privede „poznaniju prava“ osoba koja je svojevremeno, na dan inauguracije Velikog Vođe gušila i vukla kroz centar akreditovanog fotoreportera Milutina Markovića. Naravno, ne pada mu na pamet da se meša u rad „nezavisnog“ Tužilaštva koje je odbacilo sve prijave protiv „finih i pristojnih momaka“…

Kažu mediji (ako ih medijima više uopšte možemo nazvati) da je posle pretnji već uhapšene Šapčanke, na Fejsbuku osvanula čitulja „posle pretnji smrću i silovanjem njegovoj deci“…

„Doktor“ Nebojša iz Beograda nam neće objasniti ni kako je to njegov otac posredovao u kupoprodaji hotela Šumadija… Samo će, možda, ponovo demantovati istraživanje Krika… Jer, nema čistijeg i poštenijeg čoveka u srpskoj politici od „doktora“ Nebojše iz Beograda. Tako nam njegove nostrifikovane diplome. I njegovog genijalnog doktorata.

Zapamtite: Doći će dan kada će „doktor“ Nebojša iz Beograda ponovo raditi ono što je radio dok je Veliki Vođa bio opozicionar. Nosiće torbicu svom šefu. Verno, prilježno, požrtvovano, kao što je to radio u danima kada su se odvajali od srpskih vadikala.

A sada već bih da poručim nekom „koordinatoru bezbednosnih službi“: Neće Srbija hteti da čeka osam godina na objavljivanje istine o „obrazovanju“ „doktora“ Nebojše iz Beograda.

Amin.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top