Početna / Istraga / Dinkiću, ovo je snimak konferencije koju si pokušao da sprečiš
Dinkiću, ovo je snimak konferencije koju si pokušao da sprečiš

Dinkiću, ovo je snimak konferencije koju si pokušao da sprečiš

Pomisliti da je medijski mrak u Srbiji razbijen je naivno. Ako biste sutra pronašli dokumentaciju da je neki aktuelni ministar napravio proneveru, spiskao novac poreskih obveznika i slično, morali biste pre svega da se zabrinete za svoju bezbednost.
Da biste objavili takvu priču, iza vas bi morao da stane neko sa širokim leđima. Osim ako je dokazni materijal bezobrazno preobiman. Kao na primer u slučaju Dinkić.
Prenosimo kompletan snimak press konferencije Antikorupcijske lige Balkan sa Youtube-a.
Iako je Antikorupcijska liga Balkan pokušala da sa dokumentima izađe ranije u javnost, mnogi su pokušali da je u tome spreče.
Ipak, istinu nije moguće zaustaviti.
Monolit ćutanja je naprsnuo. Naše je da ga razbijemo. Da se najzad sazna gde su pare Srbije. Da se najzad sazna zbog koje količine milijardi evra su svojevremeno ginuli ljudi.

Budite uz nas.
Nastavićemo da objavljujemo sve dokumente do kojih dođemo ili koje nam dostave pouzdani izvori. I nećemo praviti razliku između toga da li je u pitanju stranka na vlasti ili stranka opozicije. Jer, krađa je krađa. A krađa od naroda je – među najgorima.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top