Početna / IMOVINA / Dokumenti / Đilas nekad tajfun
Đilas nekad tajfun

Đilas nekad tajfun

Dragan Đilas je čovek koji – po ocenama mnogih – nije trebalo da se toliko bavi politikom. Pošto se u biznisu pokazao kao sposoban. U Demokratskoj stranci je trenutno predsednik, ali je za njegovog vakta ova stranka prešla u jaku defanzivu.
Ovaj inžinjer mašinstva, koji je rođen 22. februara 1967. bio je ministar bez portfelja zadužen za Nacionalni investicioni plan, direktor kancelarije Predsednika Srbije i nekadašnjeg partijskog šefa Borisa Tadića (kog je zamenio na čelu DS-a), ali i gradonačelnik Beograda.
Nekad je bio omiljeni lik srpske politike, dok je jedna od njegovih firmi odlučivala gde će i kad će neka srpska kompanija da se oglašava. Onda su ga aktivisti tada opozicionih stranaka nazivali tajkunom, a on je odgovarao da je tajfun, a ne tajkun. Sada se situacija promenila.
Već godinu dana – kriv je za sve, uključujući i za to što u Beogradu povremeno pada kiša ili duva vetar. To se da zaključiti iz natpisa tabloidnih medija.
Evo kako izgleda njegova aktuelna imovinska karta.
djilas 2013Od 2010. godine redovno prijavljuje svoju imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije i njegove imovinske karte možete pogledati ovde.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top