Početna / Front Page Slide Show / Deset dugih godina
Deset dugih godina

Deset dugih godina

Na današnji dan pre deset dugih godina izvesni Nebojša Stefanović bio je poznat u političkom životu Srbije kao nosač torbice Aleksandra Vučića. 

Na današnji dan pre deset dugih godina Bratislav Gašić bio je poznat kao Bata Santos – čudan lik koji mulja tamo nešto po Kruševcu ali ne sme da otputuje ni u Grčku ni u Tursku jer je nešto zajebao.

Na današnji dan pre deset godina Vladimir Đukanović je u političkom životu Srbije bio poznat kao fašista u pokušaju čija majka radi u RIK-u. 

Na današnji dan Jorgovanka Tabaković bila je poznata kao lepa žena sa sumnjivim doktoratom iz Prištine, koja i dalje veruje u dogovornu ekonomiju i pljuje sve Guvernere Narodne banke Srbije.

Na današnji dan pre deset godina Aleksandar dr Martinović nazivao je jednog drugog Aleksandra najvećim izdajnikom, lopovom, lažovom i kriminalcem. 

Na današnji dan pre deset godina tačno pet poznatih i uglednih članova DS-a mi je slavodobitno, kroz osmeh reklo da su konačno ubili Srpsku radikalnu stranku.

Na današnji dan pre deset godina, priznajem, ako mislite da je greh – praštajte, radio sam u Pravdi i razmišljao kako je dobro što se ne prezivam Bečić te nemam nikakve rodbinske veze sa jednim aktuelnim kondukterom. 

Danas je Nebojša Stefanović doktor nauka, ministar unutrašnjih poslova. 

Danas je Bratislav Gašić direktor BIA. 

Danas je Vladimir Đukanović poslanik. 

Danas je Jorgovanka Tabaković gubernerka NBS koja ništa nije promenila u radu te institucije, osim što je povećala svoju platu. 

Danas Aleksandar Martinović ne govori onako ružno o onom drugom Aleksandru. Naprotiv: Toliko mu se verbalno uvlači u rektum da se plašum šta će jednog dana kad mu ponestane reči. 

Danas je onih pet članova Demokratske stranke – pet bivših članova DS-a koji svakog jutra na sebe navlače majicu s natpisom „Oprostite mi moju ružnu prošlost“. Nedavno mi je samo jedan (koji je smeo da me pogleda u oči) rekao kako je „prethodna lopovska vlast kriva za sve“. 

Danas ja sebe mogu da pogledam u ogledalo. Danas  mogu svakom od njih u lice da kažem da su sektaši, članovi udruženog zločinačkog poduhvata. Danas – ne mogu da dobijem posao kao novinar – jer je moje mišljenje nepoželjno. Ali, ja se ne trzam od telefonskih poziva. 

Ah da, Srbijo: zaboravih da ti kažem. Na današnji dan Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić osnovali su Srpsku naprednu stranku. 

Ta politička organizacija se kao kancer proširila kroz celu Srbiju i već godinama vlada  

Ta politička organizacija više ne obećava. Ona odavno samo preti i laže. A znate već kako su prolazile organizacije koje su pretile i lagale. 

„Srećan“ vam deseti rođendan, bando sendvičarska. 

 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top