Početna / Front Page Slide Show / Desant na dr Nešu i druge naprednjake
Desant na dr Nešu i druge naprednjake

Desant na dr Nešu i druge naprednjake

PIŠE: Vuk Branković
Danas, u prvom danu šestog meseca 2014. godine u sedištu SNS vri. Da li u onom zvaničnom, ili u nekom alternativnom, nismo uspeli da saznamo. Ali – vri. Đitlerovi i Miškovićevi plaćenici su krenuli u ofanzivu protiv vaskolikog patriotsko-naprednog fronta ovaploćenog u Srpskoj naprednoj stranci. Zato vri u sedištu svega naprednog.

Ne, nemojte da se varate: to što je Dragan Đilas (poznat i kao bivši, a još poznatiji kao Đitler) smenjen sa poslednje funkcije koju je držao u političkom životu, ne znači da je on sad tužan. Naprotiv, sad može da napada i finansira! Isto važi i za gazda Miška! Nedavno je prodao svoje osiguranje, doveo je i novog partnera iz Amerike! Dakle, ima se, može se! Stara osovina kreće u ofanzivu. Pa kom opanci kom obojci, a kom nike-patike iz Delta sporta!

UVREDE ZA NEŠU NOSAČA 
Krenuli su ti domaći plaćenici i još veći domaći izdajnici da napadaju jednog od najvažnijih članova Srpske napredne stranke, koji je svoju lojalnost godinama dokazivao nošenjem torbice Super Aleku. Krenuli su da napadaju Nebojšu Dr Stefanovića. Prvog čoveka policije! Nesuđenog gradonačelnika! Predsednika skupštine! Supermena u svakom pogledu, koji je postao supermen zahvaljujući tome što se ugledao na Super Aleka pa je uspeo da doktorira za nepune dve godine, sa sve pratećim aktivnostima koje su se ogledale u: vođenju beogradskog odbora SNS, vođenju skupštine Srbije, nošenju torbice (ali ovaj put svoje)…
Zamislite samo, na onom plaćeničkom sajtu Peščanik su se neki tamo šatro doktori sa nekih tamo „petparačkih univerziteta“ u „nekom tamo Londonu“, drznuli da napadnu uvaženog Super Nebojšu. Drznuli su se drznici da posumnjaju u kvalitet njegovog rada. Nazvali su ga čak i plagijatorom! Pa to je strašno! Državo, reaguj! Zabranjuj! Ah,da… Nema zabranjivanja kod Super Aleka, on nikad ne cenzuriše medije. Dakle – ništa… Može da se napada Super Neša…
A videćete: posle Super Neše će početi ti plaćenici da se obračunavaju sa Super Zokom... Mislimo na Zoranu Mihajlović, onu vitu vilu koja nam je pre dve i po godine obećala da će zamrznuti cene energenata, da će nam uvesti jeftinu struju po ceo dan… Onu odlučnu radilicu u borbi protiv korupcije i kriminala koja je do sada uspela da samo prisustvuje zavarivanju prve (i jedine) cevi gasovoda. Onu koja se zaklela da će maknuti Bajatovića iz Srbijagasa, pa onda zaćutala…

HITNO POTREBNA REAKCIJA
Posle? Posle toga će domaći plaćenici i izdajnici da udare na još ponekog ministra od najvećeg značaja. To što će da ruše Velju, nije bitno. On je ionako ministar bez portfelja. Nego, šta ćemo ako krenu da napadaju ministra odbrane? Kako njegovu diplomu da odbranimo? Nekolicini kolega iz raznih redakcija današnji ministar za keramičarske poslove i odbranu zemlje se predstavljao kao kolega. Valjda je umislio da je novinar zato što je otvorio privatnu televiziju. Pre šest godina je bio keramičar. Sada je i on visokoobrazovan.
Baš kao i Master Toma. 
Vlada Srbije pod hitno mora da smisli odgovor na ove probleme. Ne sme da dopusti nestabilnost zemlje! Vlada Srbije pod hitno mora da dovede novog šeika, jer ovaj stari nikako da da neku kintu.
Vlada Srbije pod hitno mora da dovuče nekog investitora! Iz daleka, naravno! U tu svrhu, odmah kontaktirati udruženja filmskih i televizijskih statista, da se pronađe neko lice prijatno a nepoznato, svetsko a naše…

E, POSLE TOGA…
E, onda, kada smiri narod mnogo puta ponovljenim pričama o početku radova na obnovi i dovođenju investitora, onda vlada Srbije može slobodno da se obračuna sa onima koji arče pare poreskih obveznika!
Tu pre svega mislimo na sve one nepotrebne institucije.
Ne, nismo mislili na Agencije za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
Mislili smo na budžetskog kabadahiju Sašu Jankovića. Kome u Srbiji još treba – zaštitnik građana, moliću lepo? Šta će nama ko da nas štiti kada imamo Super Aleka i Super Nešu? Šta će nama Saša Ombudsman Janković kada imamo Super Zorku? Dajte, molim vas! Pa mi smo zemlja koja ide u EU! U našoj zemlji sve cveta i sva su prava zagarantovana čime god hoćete, a najviše obećanjem Vođe!
Imam ja još jednu ideju! Neka ukinu i Republičku radiodifuznu agenciju (poznatu i po akronimu RRA).
Ne, stvarno, šta će nam to telo? Šta će nam, kada bi to što oni svi zajedno „rade“, efikasnije obavljao bilo koji član vladajuće nam stranke, a o Super Aleku da ne govorimo! Ne, stvarno, zašto postoji RRA? Zato da bi odučivala da niko više ne može da dobije frekvenciju nacionalnog televizijskog emitera iz 265-og puta, nakon što su svi izgovori za odlaganje sastanka potrošeni? Ili zato da nam kaže kako je sasvim u redu emitovati izlaganje Kristijana Golubovića u udarnom terminu neke televizije koja, eto, slučajno ili ne, ima nacionalnu frekvenciju?
Ono čega se pametan stidi, budala se ponosi. A mi treba da postanemo ponosni što u ovoj zemlji vladaju oni sa diplomama.
Kristijane, brate, jesi i ti pazario neku? Recimo – iz prava? Kažu da jedan tvoj poznanik drži jedan Univerzitet, možda tamo možeš da kupiš diplomu pa postaneš gospodin pravnik. Šta kažeš, Kristijane? Nije loša ideja, ha?

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

3 komentara

 1. Miko Mitovic

  CIM JE NAJAVIO OBRACUN SA KRIMINALCIMA I MAFIJOM KRIMINALCI U PANICI SIRE DEZINFORMACIJE
  Pustite coveka na miru. Mlad je , perspektivan i ozbiljan. Intrigama, spletkama i namestaljkama necete nista postici. Covek je na odgovornoj funkciji i sad su se neki krimosi upiskili od straha. Imali smo premijera Zorana Zivkovica sa osnovnom skolom i zavrsenim kursem za pekara, imali ste Tita bravara, imali ste milion njih bez skole. Prestonaslednik Karadjordjevic koji je u krvnom srodstvu sa britanskom krunom, ni posle dve decenije nije naucio da govori srpski jezik, a zivi na grbaci naroda, a Kinezi melju na srpskom ko vodenica. Covek je mlad cista obraza i treba da se uhvati u kostac sa svim onim kriminalcima koje su im prethodne nepismene vlasti ostavile. Za Zorana Zivkovica i jos neke Nebojsa je DOKTOR NAUKA !

 2. Miko Mitovic

  TRAZE DLAKU U JAJETU SAD KAD SU CULI DA CE BITI HAPSENJA MAFIJASA

  Milos Obrenovic je bio nepismen, pa je bio vladar Srbije bolji nego drugi. Nebojsi je bitno da ima cvrstu ruku kao direktor policije. A ove intrige i spletke su deo ispiranja mozga i zavera onih koji ce uskoro biti pohapseni zbog raznoraznih malverzacija i krivicnih dela. Upitajte se kojoj stranci pripada gospodja koja je to izjavila, kome pripadaju clanovi njene porodice, kako su se zaposlili, sa kim je imala telefonske razgovore i ko je nagovorio da rusi tek postavljenog direktora policije. I da li joj je obecana nagrada i kakva. Nije narod naivan sve je ovo orkestrirano od kriminalaca i naruceno u cilju kompromitovanja. Nebojsa glavu gore, a na ovu propagandu izgubljenih politickih slucajeva Srbije, ne obracaj paznju. Trla baba lan. Zabole te „kurje oko“ . A sto se tice Pescanika, naslov je vrlo simbolican, jer vreme kriminalcima istice. Konacno je pravi covek na pravom mestu. Niko se nije bunio kad je premijer Srbije bio Zoran Zivkovic sa osmogodisnjom skolom i tromesecnim kursom za pekara. Ajte molim vas. Proverite partijsku knjizicu doticne gospodje i imovinsku kartu njene porodice, telefonske listinge i ko je eventualno platio naruceni tekst. Jer to u vreme najave hapsenja kriminsalaca nije slucajno.

 3. Vladimir Dojčinović

  Miko, moram ti reći da si se napričao raznih stvari, samo ti moram skrenuti pažnju da si se nalupao… Slažem se ja s tobom oko primedbi na račun Zorana Živkovića (mada on ima višu školu). Slažem se i za bravara i za Aleksandra Karađorđevića.
  Ali, priča da je Nebojša Stefanović autor pravog doktorata je sve sem pametno govoriti.
  Čoveče izlupao se i isprepisivao, za desetku.
  Slažem se: neka hapsi sve kriminalce. Ali, nemoj samo da posle bude kako ih pušta nakon hapšenja. I još nešto: ovaj tekst ovde je pisao muškarac. Onaj na peščaniku su pisali tri čoveka: dva doktora nauka i jedan koji završava doktorske studije. Ako si ga uopšte čitao.
  A te priče o telefonskim listinzima i iznosima na računima samo govore da si ti, kao ugledni drug član (da ne kažem SNS bot u pokušaju) već platio članarinu za 2014.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top