Početna / VESTI / Naše / Danas baš nema vesti 21. 01. 2018.
Danas baš nema vesti 21. 01. 2018.

Danas baš nema vesti 21. 01. 2018.

Važno obaveštenje – koje zapravo nema nikakve veze sa činjenicom da danas u Srbiji i nema vesti: 

S obzirom na to da smo rešili da za naše čitaoce napravimo brži, jači, bolji portal (ne brinite, nismo pali na naprednjačke fore, nisu nam dali pare, sve ostaje kao što je bilo što se tiče nas – kritikovaćemo svakoga ko to zasluži, a oni su zaslužili… Onoliko…) – danas nećemo biti u prilici da vas obradujemo našim pregledom informacija iz zemlje. 

Naš savet u svakom slučaju jeste: Gledajte strane medije da biste saznali šta se dešava u svetu. I gledajte obavezno šta se dešava u Rumuniji. Lako je: google – potom Romania, demonstrations i u opciji filtriranja rezultata odredite „last 24 hours“…

U međuvremenu, uživajte u luksuznom osvetljenju Keep Lighta i posle „praznika“ u srpskoj prestonici.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top