Početna / Front Page Slide Show / A da ste imali muda…
A da ste imali muda…

A da ste imali muda…

PIŠE: Aleksandar Bećić 

Znam, ne vole ljudi da pročitaju prostakluk u naslovu (tipa „muda“), ali moram da budem direktan. I opravdano je. Jer – pun mi je kofer ovog „glasali ste – eto vam“ manira aktuelne opozicije. I zaista, dame i gospodo iz opozicije, nije kriv narod za ovo mentalno onanisanje Ivice Dačića, Aleksandra Julina i ostalih iz takozvanog levog bloka, koji već danima ejakuliraju gluposti o „nevinosti Slobodana Miloševića u Hagu“.

Krivi ste vi.

Zato što niste imali muda.

Zato što ste 6. oktobra seli u fotelje i zaboravili na ugovor s narodom. 

Zato što ste zaboravili da sprovedete lustraciju: nemilosrdnu i metodičnu.

Zato što ste dozvolili „državotvornom“ Koštunici da zaštiti ostatke potpuno raspale vladajuće sekte.

Zato što niste odmah po svrgavanju s vlasti optužili Slobodana Miloševića i sudili mu u srpskom sudu za zločine protiv sopstvenog naroda. A onda i protiv ostalih.

U stvari, nisu muda u pitanju. Više je bila udobnost fotelje i ukus viskija koji se u svakoj vlasti nemilice toči prilikom nazdravljanja.

Za to su, hteli vi da to priznate ili ne, svidelo vam se to ili ne, krivi i pokojni Đinđić i svi ostali lideri bivšeg DOS-a. Ali, da se ne lažemo: Za ovo danas najviše je kriv Boris Tadić i njegova popustljivost. Kalkulisanje. Podložnost ranim radovima Nebojše dr Krstića, sada najjačeg naprednjačkog bota i kombinatorici pokojnog čoveka iz senke, Mikija Rakića.

Upravo na Borisovim „nejakim“ plećima leži odgovornost za „istorijsko pomirenje sa SPS-om“ i za „pacifizaciju radikala“ kroz ekspresno pravljenje nove stranke tada desnog centra, koja će se kao maligni tumor proširiti političkom scenom i progutati sve zdrave ćelije, u saradnji sa prevrtljivim socijalistima, ponovo naviknutim na sedenje u foteljama. Dok to, drage demokrate svih boja, oblika i organizacionih rešenja ne shvatite, nema vam spasa.

Dok ne shvatite da je vašim redovima potrebno detaljno hemijsko čišćenje od onih koji su vas doveli na ivicu cenzusa, nema vam spasa. 

Dok ne počistite svoje dvorište – nećete moći da čistite ono koje se zove Srbija.

Zato – pustite vi Gospodara Vučića, Ivicu i Julina, da vrište kako je Milošević bio nevin. Kako kaže Veliki Vođa – Ja veću glupost odavno nisam čuo. Uostalom – na to da li je Milošević bio kriv ili ne i koliku glupost upravo sad prave „najveći Srbi“ – najbolje odgovaraju najveći srpski advokati:

Olako davati kvalifikacije i proizvoljna tumačenja određenih činjenica može samo neko ko nije pravnik ili neko ko ima loše namere da na ovom prostoru otvori jedno pitanje koje može da dovede do uzburkavanja, deobe, a sa druge strane i do ozbiljne pozornosti na dalja događaja u žalbenom postupku“, rekao je Tanjugu Goran Petronijević. 

Advokat Toma Fila je naveo da u tekstu Karadžićeve presude nigde ne stoji da Milošević nije kriv, te da se iz nje može samo zaključiti da je Karadžić kriv „sto posto“.

Mentalno nasilje Vučića, Dačića i Julina biće, dragi moji opozicionari, kažnjeno. I to baš kao što je kažnjeno vaše „ponašanje“ dok ste bili na vlasti. O da: vrištaće i Veliki Vođa, i Bananamen i Julin kako ih ruši zapad, kako to finansira Soroš, kako za to navija Brisel, kako iz Vašingtona žele da im vide leđa…

Bavite se vašim dvorištem. I ne zaboravite: Za ovo sranje u Srbiji ste vi krivi. Jer niste imali muda. Jer se bili bahati dok ste bili na vlasti. Mislite o tome. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top