Početna / Front Page Slide Show / Da li ste ponosni što znate da se kaže orao, a ne Oro?
Da li ste ponosni što znate da se kaže orao, a ne Oro?

Da li ste ponosni što znate da se kaže orao, a ne Oro?

PIŠE: Nikola Šipetić 
O, nebeski narode na brdovitom Balkanu! O, izabrani konzumenti „Crne hronike“! Da li ste na vreme digitalizovali TV signale u ovom „Kursku“ od Srbije?
Da li ste spremni na nove inkvizicije i osude okoline? Znamo da obožavate spin doktore: pregledi su besplatni, nema participacije, vi ste zdravi i niste kao bolesnici kojima sudite; reklo bi se da niste ni hipnotisani.
Sećate li se kako ste se kikotali devojci koja je došla u Beograd da uspe – Mimi Oro ste je prozvali još juče? Svojim bljutavim lajkovima na mrežama i pažnjom medijskom koja je uvezana u „svetom trojstvu“ (android, kompjuter, televizor), besomučno ste komentarisali starletu koja ne zna tablicu množenja, odgovara na neka teška pitanja i sve ušteđene pare je potrošila na svoj izgled! Grudi joj k’o fudbalske lopte, usne od plastike same ljube, odvratna je, tinejdžeri na nju šikaju, tinejdžerke puće svoja još neoperisana usta i napinju mega bruseve da liče na svoju žrtvu osude, prave selfije skoro svaki dan…
Preko noći je postala poznata bez obzira koji su joj aduti.
To je danas normalno, ništa drugačije od zvezda iz rijalitija.
Ako sve merimo brojem komentara i lajkova, Ekrem Jevrić ima više od Erika Kleptona. Obojica su estradni umetnici. Klika Juga dok cigarete savija. Bavimo se tuđim životima jer nemamo svoj.
Lansirana Mimi Orao je danas žrtveni jarac (za hejtere – koza) koja razmišlja o svom „zločinu“ iza zatvorskih zidina. Ura policijo, ura državo, raskrinkana je elitna prostitucija.Imamo ptičicu, ptičica je u kavezu i nije neki kanarinac ili papagaj ona je „Or(a)o pao“. Ona je alfa i omega elitne prostitucije od nje sve počinje i do nje se sve završava, ona je početak i kraj. Po toj teoriji, osuđenom Zvezdanu Jovanoviću je bio ćeif da puca u pokojnog premijera jer mu je ovaj opsovao mater ili mu se nije sviđala njegova frizura…
A ko su nalogodavci? Ko je lansirao Mimi Oro u medije da joj podigne cenu kako bi je kasnije prodavao? Ko je makro? Ko su lisice koje štancuju „Starlete“ i u koje svrhe? Odakle termin na nacionalim frekvencijama?
Piše se da su konzumenti „Starleta“ sportisti i ugledni biznismeni neretko i političari.U celom SAD Merlin Monro je bila jedna (i to kakva!), a u Srbiji 2015 imamo armiju starleta Stanija i ostalih NLO pojava.
Ko su ti sportisti? Ko su ti biznismeni? Ko su ti političari? Nemoguće da se Mimi Oro samozadovoljavala i zbog toga stradala. Za sve je potrebno dvoje i više…
Podigne se prašina veliki i kolovođe pobegnu, ostane „boranija“ i zakon je ispoštovan i to piše u novinama. To je klasična „Tajvanska Kanasta“. Ali ne gospodo, ima nas još koji vidimo i čujemo, znamo da decu ne donose rode i ne verujemo ni u Vaše imunitete ni u Vaše svetosti. Zato i pišemo, računajući da će neki Vaš „proizvod“ pročitati ova naša pisanija, staviti prst na čelo i zapitati se da li je sve tako kao što se predstavlja.
Uzeo sam Milicu Živanović kao žrtvu i ogledni primer pokvarenosti i licemerja društva prema pojedincima pa makar ti pojedinci bili i njihov proizvod.
Krajnje je vreme da prestanemo da sudimo i gledamo površno na stvari koje se dešavaju oko nas. Masovna hipnoza služi svrsi da nas uz ‘leba i igara kao raspevana goveda, polako vodi na klanje. Ako se ne osvestimo i ne pokajemo, može da bude kasno, a to onda ništa ne valja jer ostaje mamac novim generacijama.
Ovaj slučaj možemo primeniti i na drugima koji su potpisivali za druge, robijali za druge, plaćali za greške onima koji su ih zadojili novcem ili lažnom ideologijom
Ta Mimi Oro je zaboravljena: ja bih joj odneo boks cigareta; i njoj i svakom drugom izigranom čoveku.
U Srbiji važi ona stara „svakog čuda za tri dana“… Ta tri dana su danas tri nanosekunde u kojoj se osvrnemo na crnu vest i kažemo – huh, dobro je da nisam ja ili neko moj – i – život ide dalje.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Gost Kolumnista

Gost kolumnista ponekad ima biografiju. A ponekad nema. Gost kolumnista može da se ponaša kako hoće. Gost kolumnista svoju sliku čuva za sebe. I Ti možeš biti Gost kolumnista.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top