Početna / VIDEO / Doza smeha / BELI: Prvog dana sam skupio 46.700 potpisa (VIDEO)
BELI: Prvog dana sam skupio 46.700 potpisa (VIDEO)

BELI: Prvog dana sam skupio 46.700 potpisa (VIDEO)

RAZGOVARAO: Aleksandar Bećić

Ljubiša Preletačević Beli, prvi čovek pokreta „Sarmu probo nisi Samo jako!“ odlučio je da se uključi u trku za predsednika Republike Srbije. Danas je u svojoj bazi, u kafani kod Sidžima, organizovao potpisivanje za svoju kandidaturu. 

Momak koji je izvrgnuo ruglu sve politikante Srbije a mladenovačkom SNS-u i drugim strankama zadao ozbiljnu glavobolju osvajanjem jedne petine glasova sa budžetom koji nije premašio prosečnu srpsku platu družio se danas sa građanima koji su došli da ga podrže.

Evo ekskluzivnog intervjua koji je dao za portal Kolumnista, zajedno sa svojim portparolom Stevanom Vlajićevićem, Belovim kučetom.

Samo jako! poručuje Preletačević koji tvrdi da će za dva dana da skupi 100.000 potpisa, od čega će samo u Mladenovcu da sakupi 80.000.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Jedan komentar

  1. Ko plaća overu tolikih potpisa? Kuma?

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top