Početna / IMOVINA / Dokumenti / Antić: crven, kako god okreneš
Antić: crven, kako god okreneš

Antić: crven, kako god okreneš

Aleksandar Antić, aktuelni ministar saobraćaja rođen je 1969. Po zanimanju je diplomirani ekonomista, ali ima i zvanje inženjera agronomije.
Zato i ne treba da čudi što se uporno trudi da poveća količinu vinograda koje ima u posedu. Nije to ništa veliko, moglo bi se reći, ali, objektivno, nije ni malo (pogledaj imovinsku kartu):
novembar 2013
Pet godina je proveo u Skupštini grada Beograda gde je odlično sarađivao sa sada smenjenim gradonačelnikom Draganom Đilasom. Dugo je bio u upravnom odboru Jat thenike, ali na neplaćenoj osnovi.
Za Antića kažu da je crven – kako god okreneš: vatreni navijač Crvene zvezde (i član uprave), ljubitelj crvenih vina, socijalista (opet crveno…)! Dovoljno je tri dokaza!
Važi za bliskog saradnika Ivice Dačića sa kojim se redovno viđa u pojedinim (kafanskim) sokacima. Inače član je predsedništva SPS i vodi beogradske socijaliste. Učinio je pametnu stvar i okružio se mladim ljudima.
U Agenciji za borbu protiv korupcije ostavio je čitav niz imovinskih karata. Ako ste strpljivi i imate volju za istraživanjem, primetićete i zašto.
Antić je jedan od retkih političara iz SPS-a za kog će tek da se čuje.
Nama ostaje samo da budemo strpljivi.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top