Početna / VESTI / Naše / Akcije Sektora unutrašnje kontrole MUP-a su pretnja poštenim policajcima
Akcije Sektora unutrašnje kontrole MUP-a su pretnja poštenim policajcima

Akcije Sektora unutrašnje kontrole MUP-a su pretnja poštenim policajcima

Pokret za bezbednu Srbiju uputio je na našu adresu saopštenje povodom akcija Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, potpisano od strane zamenika predsednika PZBS-a, Vladimira Savića, koje prenosimo u integralnom obliku.

Sve učestalije akcije SUK (Sektora unutrašnje kontrole) MUP-a, u vidu hapšenja većeg broja policijskh službenika, zapravo ima za cilj samo represiju, zastrašivanje i pritisak prema onim policijacima koji su svesni svega onoga što se danas dešava, i koji se odupiru teroru „Nebojše (Stefanovića) iz Beograda“ i njegovih „drugara“.

Tim akcijama šalje se jasna poruka: „Ne budete li poslušni i radili kako vam kažemo, proći će te kao i oni.“

Uzimajući u obzir dosadašnje tzv. akcije SUK-a, prema policijskim službenicima u Čačku, Kikindi, Beogradu i drugim gradovima, koja su sprovedene tokom ovih godina vladavine „Nebojše (Stefanovića) iz Beograda“ i „drugara“, jasno je da su u sudskim procesima gotovo svi uhapšeni policijski službenici, oslobođeni krivičnih dela zbog kojih su i hapšeni, a troškove naplate duševnog bola, pretrpljenog straha, povrede ugleda i časti, kao i vreme provedeno u pritvoru plaćaju iz budžeta građani Republike Srbije.

Upravo zbog nesavesnog rada Sektora unutrašnje kontrole MUP-a i zbog povreda ugleda i časti kao i pretrpljenog duševnog bola, saobraćajni policajac PS Lazarevac Prvoslav Vukomanović štrajkuje glađu ispred palate Srbija.

Pokret za bezbednu Srbiju najoštrije osuđuje ovako nezakonito i neprofesionalno postupanje pripadnika SUK-a, unutrašnje specijalne policije „Nebojše (Stefanovića) iz Beograda“ i „drugara“, prema časnim, poštenim, savesnim i odgovorim policijskim službenicima, koji u ovom vremenu odbijaju da se povinuju partijskim naređenjima, poštujući Ustav i zakone ove države.

Pokret za bezbednu Srbiju pruža apsolutnu poršku svim slobodoumnim, časnim, poštenim sprkim policajcima koji se odupiru teroru SNS kartela.

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Ekipa portala Kolumnista

Ekipa portala Kolumnista nije anonimna. Ovaj tekst uredila je i objavila osoba koja je danas dežurna i koja pazi da vaš omiljeni portal funkcioniše bez problema.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top