30.10.2014.

30.10.2014.

U celoj onoj gunguli oko „pokušaja državnog udara“ od strane Nikole Sandulovića, promakao nam je detalj sa predavanja prvog čoveka vlade Srbije. Svi znamo da je Vučić održao predavanje na Londonskoj školi ekonomije (iako nije profesor, a njegov poslanik Babić insistira da predavanja mogu držati samo profesori). Ali, da li znate gde je tačno Vučić održao predavanje? U sali Šeik Zajed! Uverite se! Što su ti prijatelji…
Kad smo kod Vučića: premijer nam je saopštio da se „policija i država bave svim slučajevima eventualnih malverzacija i krađa kada je reč o pomoći poplavljenim područjima“. Kako? Šta? Zar je moguće? Pa zar nam premijer nije rekao da neće biti krađe kao nekad?
Barak Obama nam se preko Džona Kerija zahvalio na podršci u borbi protiv terorista iz organizacije Islamska država. Ma, nema na čemu, rođaci. Nema na čemu!
Dojavljeno nam je iz Prištine da Atifete Jahjaga ne dolazi u Beograd na sastanak Trilaterale! Pa šta sad, ne dolazi Jahjaga, ali će nam doći Edi Rama za neki dan. Šta ste se zabrinuli?
Siniša Mali, zaposlen trenutno na poslovima rezanja svih davanja u Beogradu i propagiranje glavnog grada na vodi, najavio nam je da će 2015. godina biti najgora u istoriji Beograda. Zato što moraju da se vrate neki krediti. Ja sam mislio da se ovakvo širenje panike kažnjava barem ispitivanjem u policijskoj stanici. Ali, dobro. Inače, Siniša Mali vam nije rekao da je na današnjoj sednici usvojeno podizanje cena komunalnih usluga. I nije predviđeno ukidanje BusPlusa. Poštovani putnici, očitajte vašu kartu… Za napredniju Srbiju.
Specijalni sud u Beogradu je na 44 strane detaljno obrazložio presudu kojom je optužbi za šverc cigareta devedesetih godina oslobođen Stanko Subotić Cane. Baš me interesuje kako li će ovu informaciju sutra propratiti „nezavisni“ dnevni listovi u Srbiji, koji su Caneta do nedavno nazivali mafijašem?
Vlada Srbije usvojila izmene zakona o notarima. Advokati i dalje u štrajku. Zašto sad? Pa zato što je vlada usvojila izmene koje su advokati odbili. Selaković se pravi svemoćan. On zaboravlja da postoji samo jedan svemoćan u ovom pašaluku.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top