Početna / VESTI / Srbija danas / 29.12.2015.
29.12.2015.

29.12.2015.

Vesna Nestorović, slabovida osoba sa psom vodičem izbačena je juče iz autobusa beogradskog prevoza. Vozač je izbacio i sve putnike koji su se pobunili. Danas je izbačena iz tramvaja. Samo me interesuje ko tim retardima (da, namerno vređam) daje posao u GSP?

Nebojša „dr“ Stefanović, vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova učestvovao je na jednoj tajkunskoj televiziji u pokušaju emisije kod bivšeg novinara. I rekao nam kako u Srbiji više nema organizovanih kriminalnih grupa. I da pojedinci koji učestvuju u rijalitijima, a koji su nekad važili za „žestoke momke“ nisu baš pravi mafijaši. Kakav doktor, takav i ministar.

Kad smo već kod pomenutog, Kristijan Golubović je izjavio da mora da operiše mozak. Neko kaže da tako pokušava da izbegne odlazak u zatvor. Drugi pak kažu da tako privlači medijsku pažnju. Ima pak onih koji kažu da je nesuđeni umetnik, slikar u pokušaju, odavno trebalo da operiše mozak.

Ivica Dačić ocenio je da će najave naoružavanja nekih zemalja u regionu „svakako zahtevati odgovor Srbije“. Baš me slatko nasmejao ovaj lider socijalista. Pa reagujete posle dva meseca, sunce vam vaše! Nego, Dačiću, to hoćeš da budeš novi ministar vojni?

Bojan Pajtić je prozvao Velikog Vođu na TV duel. „Ukoliko odbije poziv i nastavi da maltretira građane Srbije vanrednim konferencijama za štampu ili monolozima sa uplašenim novinarima nastavićemo da budemo zemlja u kojoj nema slobode medija“, rekao je lider DS. Pajtiću, samo da znaš, ovaj vid cenzure je patentirala DS 2010. SNS je samo usavršila.

Dragica od Bajčetine podelila je novogodišnje paketiće i osam lap-topova učenicima u đačkom internatu osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Donjem Milanovcu. Lepo. Master Toma Bajčetinski nije danas podelio nijedan orden. I to je lepo.

Čisto informativno: Dizel u Francuskoj košta 0,99 evra. U Srbiji? Sramota koliko nam dobro ide.

Još dva dana do boljeg života. Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top