Početna / VESTI / Srbija danas / 28.12.2015.
28.12.2015.

28.12.2015.

U Srbiju je, samo dan nakon što je Gospodar Vučić rekao da će putovati u Banjaluku na proslavu dana Republike Srpske, doputovao Ahmet Davutoglu, poznat i kao premijer Turske. Toliko su posla imali da su našli i vremena da prošetaju Kalemegdanom i obiđu česmu Mehmed paše Sokolovića. Ne znam samo da li će zbog ove posete da se nasekira Bakir Izetbegović, jer je opet ljut na Vučića. A na Ahmeta teško da se naljuti.

Zorannah Mihajlović izjavila da „Hapšenja za korupciju pokazuju da institucije rade svoj posao“. Dok po gradu odzvanja „nek se spremi Zoki Bunda“, ja se pitam – a šta bi sa hapšenjem Mlađana Dinkića? Šta bi sa hapšenjem osvedočenih lopova iz SNS, SPS, JS, PUPS? Usput, nije dovoljno uhapsiti: treba i osuditi.

Vest glasi: Đukanović pokrenuo pitanje poverenja vladi. Ne, nije novinarska patka. Samo je nepotpuna informacija. Ako ste mislili da je Vlada Moler Đukanović rešio da se suprotstavi Reformatoru Velikom, prevarili ste se. U pitanju je Milo Đukanović. Gospodar na Crnu Goru. Rešio da počisti opoziciju. Ali, ne znam da li će mu ovaj put to proći onako glatko kao ranije.

U bazi elitne policijske Protivterorističke jedinice u Lipovici izbio je požar. Zapalilo se skladište s municijom. Nema povređenih. A nema ni komentara, vala…

Goran Vesić najavio da će Beograd dobiti spomenik Stefanu Nemanji. Ja bih više voleo da Beograd dobije spomenik poginulima u helikopteru 13. marta. Ali, da ne bude da sam protiv istorije, neka, taj vladar zaslužuje spomenik.

Skupština Beograda ukinula je zabranu prodaje alkoholnih pića od 22 sata do šest sati ujutro. Kampanja protiv Dragana Đilasa počela je zbog „prohibicije“ i zbog BusPlusa. U predizbornoj kampanji naprednjaci „prohibiciju“ nisu najavljivali da će ukinuti. A BusPlus su obećavali da će izbrisati s lica zemlje. Pa vi vidite…

Još tri dana do boljeg života. Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top