Početna / VESTI / Srbija danas / 28.12.2013.
28.12.2013.

28.12.2013.

Bio još jedan grom. Zaplenjeno još droge. Opet oko 20 kilograma.  Neko kaže „ništa to nije, to su sitne ribe“. A neko kaže „ako, malo po malo…“ Videćemo… Još nekoliko tih gromova, pa će biti pravo nevreme. U svakom slučaju, pali su dileri Keke i Luke Bojovića.
Aleksandar Vučić najavio tri dana pakla za tajkune i dilere. Dakle, u novu godinu s punim zatvorima! Ako, neka. Nego, Vučiću, zašto samo tri dana? Zar ne može stalno?Nikome u Užicu nije jasno zašto ih je tamošnji Zavod za javno zdravlje pustio da skoro osam sati piju vodu koja je zagađena kancerogenima materijama. Rešenje za ubuduće je jednostavno: nadležni – mrš u zatvor!
Nebojša Stefanović se zaigao: Njegova lična želja je da sledeća godina bude izborna. Još samo da pitamo Deda Mraza iz Čiča Tomine kolibe šta misli o tome…
Vojislav Koštunica poručio kako je njima na sledećim izborima cilj – dvocifreni rezultat... Alo, vi iz stranke, opet ste stavljali Voji nešto u kafu, sram vas bilo!
Dragan Đilas povećao članarinu u Demokratskoj stranci. Tako bar javljaju „ozbiljni mediji“. Eto razloga da iz te stranke ode i onaj ko do sada nije.
Vojislavu Šešelju pronađene metastaze na limfnim čvorovima, potvrđeno u Hagu. Šta god ko mislio o lideru SRS, Srbija treba da traži da on bude pušten. Neka se barem leči među svojima.
Novak Đoković osvojio egzibicioni turnir u Abu Dabiju. Treći put. A prvi put – sa Bekerom. On je zadovoljan. A vi?
Do kraja godine ostalo je još tri dana. Mnogo je.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top