28.10.2013.

28.10.2013.

U 64. godini je umro Aleksandar Tijanić. Direktor RTS-a. Čovek koga mnogi nisu voleli. S razlogom ili bez. Umro je od života u Srbiji. I od bavljenja novinarstvom. Miševi, izađite!
Ko god da je smislio marketinšku kampanju za Air Serbia – čisti je genije. Kada bi se sabrala ukupna količina sekundi, minuta, sati, tekstova, vesti, pominjanja, virala i svega ostalog u štampanim i elektronskim medijima koje je kompanija sa jednim vazduhoplovom dobila u promociji prvog aviona, prvog leta, kompanije, novog imena za prvi avion… Moram vam reći da bi neko morao da plati desetine miliona. Evra. (samo da znate: sekund emitovanja reklame u „prajm tajmu“ na gledanim televizijama je 180 evra)
Izbori na Kosovu biće održani sa izbornim materijalom na kom će biti grb Kosova. I pisaće Republika Kosovo. Srbi iz Beograda su iznenađeni. Nije valjda?
Britanski javni servis BBC predstavio je Srbiju i Beograd. “Ljudi dolaze u Beograd zbog noćnog života, samo da bi se proveli, muvali devojke i napili se za male pare”, navodi se, između ostalog u tekstu. Ako tako mislimo da Beograd postane prestonica evropske (ne)kulture 2020. na dobrom smo putu.
Kažu da će od 2017. od Beograda do Novog Sada vozovima biti potrebno 40 minuta. Pod uslovom da – do tada – prestanu protesti svih srpskih nezadovoljnih radnika na našim „brzim prugama“. Da nije tužno, zvučalo bi mi smešno današnje saopštenje JP Železnice Srbije da zbog blokada trpe „ogromnu štetu“. Ne: vi ogromnu štetu trpite zbog alavih direktora i svih onih koji ne rade ništa, a primaju platu.
Ah, da: u Beogradu su se sastali lideri DS i LDP. Dragan Đilas i Čedomir Jovanović. I… Ništa. Kažu da su raspoloženi da ponovo postanu ista stranka…
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top