Početna / VESTI / Srbija danas / 28.01.2016.
28.01.2016.

28.01.2016.

Ministar odbrane u vladi Republike Hrvatske Mijo Crnoja podneo je ostavku kada su ga novinari optužili da je prijavljen na fiktivnoj adresi kako ne bi plaćao porez. Veliki Vođa još uvek nije smenio Bratislava Gašića sa mesta ministra odbrane ni posle više od 10 meseci od afere „helikopter“. To je taj bolji život.

Oliver Ivanović odveden je iz pritvora u Kosovskoj Mitrovici u zatvor. Osuđen je na devet godina zatvora zbog ratnog zločina. Bez ijednog svedoka. Bez ijednog ubistva. Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM rekao je da je odvođenje Ivanovića „pesnica u lice i našoj državi i našem narodu“. Vidi, majstore, i ti i tvoja politička bratija prestanite da prosipate parole, dignite dupe iz fotelja i pravac Brisel, Priština, ili neko treće mesto, nebitno i uradite nešto. Da vidimo koliki to ugled Srbija ima, zahvaljujući vama.

Aleksandar Jovičić, poslanik SNS bez jednog dana pravog radnog staža, koji je želeo da bude gradonačelnik Beograda i koji je ponosno u biografiji isticao da ne govori engleski, izjavio je kako je jasno da se svi (pa i SPS) grupišu da bi srušili Vučića. Veliki Vođo: Ako te iko sruši s vlasti biće to ovaj „genije“, kao i Vazduplohovac, Keramičar, Kondukter, Julin, Ugledna Novosađanka, Lažni doktor, Loto Moler, Radikali Preletači i WannaBe Gradonačelnik.

Vojislav Šešelj danas je po drugi put ponovio kako je spreman da uđe u post-izbornu koaliciju sa SNS ako se odreknu pro-evropske ideologije. E, pa gospodo (ili braćo?) vadikali, još jednom neka mi neko kaže da u Srbiji postoje samo izdajnici s jedne i radikali s druge strane, pomnožiću ga s nulom.

Staniši Pešiću, žitelju sela Nakrivnja kod Leskovca oduzimaju kuću vrednosti preko 80.000 evra zbog duga od 4.600 evra. I još kaže: „Niko nije kriv, samo ja, što sam se zadužio“. To je taj bolji život.

Prođe i 28. dan od kako nam samo ruže cvetaju. Živeli, narode. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top