Početna / VESTI / Srbija danas / 27.12.2013.
27.12.2013.

27.12.2013.

Master Toma neće podržati kandidaturu Ivice za Nobela zbog Hašima Tačija. Bogme, Tomo, možda i tebi da neko neki orden. Ali, čini mi se da ćemo na vanrednim izborima na proleće birati i predsednika.
Završene sve istrage o spornim privatizacijama. Za pljačku C-marketa tešku 41 milion evra policija sumnjiči Radulovića, Beka, Đunića, Miškovića, Pavlovića i Delibašića. Pa dragi naši policajci, šta je tu novo? To ste i neku baba-seru mogli da pitate.
Dok ja vodim Demokratsku stranku, nećemo ući u vlast s Naprednjacima – rekao Dragan Đilas i poručio da će sa tim stavom izaći i na sednicu Glavnog odbora koja će biti 18. januara. Dakle, tada te smenjuju, Điki? Usput, i Zorana Mihajlović (a ko bi drugi) reče da te nikad neće zvati u koaliciju.
Mlađan Dinkić izjavio kako bez ulaganja u Srbiji nema boljitka. Rekao je još i kako vlada ove zemlje nema rešenje ni za jedan problem i da se vrti u krug. Čekaj, Mlađo, pa ta vlada je do juče (s tobom) bila najbolja na svetu?
Deca zaposlenih u ministarstvu prosvete neće dobiti paketiće od Deda Mraza. Štednja, kažu. U redu. To je dobro. Ali, iskreno – žao mi dece. Ministri, smanjite reprezentaciju. Poslanici, plaćajte realne cene u Skupštinskom restoranu. I eto para za paketiće.
Inspekcija rada je uspela da na posao vrati 51 trudnicu i porodilju koja je ostala bez radnog mesta. Hajde sad lepo da neke druge inspekcije pohapse te direktore koje su dale otkaze budućim majkama, pa da ovo bude stvarno lepa vest.
Vlada Srbije usvojila je Plan odbrane. To vam je najznačajniji dokument o postupanju u vanrednim i ratnim okolnostima. Ako. Neka. A šta je bilo sa onih šest najavljenih migova?
Još četiri dana do kraja godine. Ovo je u njoj poslednji petak. Mnogo je još ostalo… Mnogo.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top