26.12.2013.

26.12.2013.

Pun dan smešnih vesti!
Velimir Ilić, Lider Nove Srbije neće platiti 1,3 miliona dinara sudski dosuđene odštete novinaru Vladimiru Ješiću jer je Osnovni sud ukinuo izvršno rešenje zato što nije napisano ćirilicom. Čekaj bre, da li vi mene zajebavate? Pa ni lične karte nam nisu napisane ćirilicom! To je Velja zaslužio time što je ministar ili time što je Tomu proglasio počasnim građaninom Čačka?
„Mediji su sedma sila u Srbiji! Oni su postali aktivan činilac u političkom životu u zemlji“, rekla je Stanislava Pak, savetnica Master Tome za medije. Hahahahaha. Zabranjuju se emisije, urednici objavljuju samo ono što je podobno, medije uređuju marketinške kompanije! Sila! PS: Gospođo Pak, pa vi znate da je to „sedma sila“ izraz još iz prošlog milenijuma! Mediji u Srbiji su sluge pokorne. Uglavnom.
„Moja kompanija je za poslednjih 10 godina platila porez od 1.8 milijardi evra. Porez je za mene svetinja i ove optužbe su besmislene i smešne”, rekao je Mišković u nastavku suđenja. Hahahhaha! Najzad da se nasmejemo! Nego Miškoviću, koliki je ono porez plaćen državi prilikom prodaje Maksija?
Studenti ismejali ministra Radulovića na Pravnom fakultetu i dali podršku radnicima tokom dela javne rasprave. Bravo studenti! Bravo radnici! Ministre, to te stečajna masa udarila u glavu? Da li shvataš da će ovakav zakon da od radnika napravi roba?
Čak 58 odsto Ibarske magistrale od Beograda do Čačka po pitanju bezbednosti saobraćaja je ispod proseka. Ovo nam je saopštio Aleksandar Antić, ministar saobraćaja. E, da nam nisi rekao Acika, mi bismo Ibarskom išli 200 na sat. U duhu vremena koje nam dolazi, vremena devedesetih!
Kosovo je usvojilo budžet za 2014. Baš me interesuje šta piše pod stavkom „Proslava dobijanja Nobelove nagrade“… Ima li neki poklon za Ivicu?
Još pet dana do kraja ove baksuzne godine. Mnogo je, ljudi… Mnogo.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top