26.11.2013.

26.11.2013.

Dvanaestogodišnja Anita Balaž, koja čeka na transplantaciju srca, danas je doputovala u Beč, gde će joj na klinici AKH biti ugrađena mehanička srčana pumpa. Držimo ti palčeve, Anita!
Novac namenjen lečenju Tijane Ognjanović i dalje je na tri računa porodice, a ostavinska rasprava biće završena 3. decembra, rečeno je danas u sudu.
Nadam se da će posle toga sve biti konačno i neopozivo jasno. Bez blaćenja, prozivanja i žigosanja.
Posle Poreske uprave, i carina najavljuju strože kontrole robe koja stiže iz Kine
. E, sad da čujemo koliko će most Zemun – Borča koji prave Kinezi da košta i koliko će da kasni gradnja, pa da optužimo za to – Đilasa, naravno!
Ujedinjeni regioni Srbije, nekada G17 plus, duguju državnom preduzeću Dipos više od 16.700.000 dinara za zakup prostorija na Trgu Republike. Stručno, Mlađo, nema šta, stručno! Nego, vi iz Diposa, imate li neku kancelariju viška, da se mi iz Kolumniste spakujemo negde?
Sveti Lazar finansijski Krstić izjavio kako će država morati sve do 2017 da namiruje dugove javnih preduzeća. Sine Lazo, do koje godine će narod morati da iskijava bahatost raznih garnitura? Znaš li to?
Azilante niko neće u komšiluku! U martu ove godine Mladenovčani su podigli čitavu varoš kada su čuli da bi trebalo da ih smeste u obližnjoj napuštenoj kasarni. Sada Obrenovčani tvrde da privremeno prihvatilište nije adekvatno rešenje. Stručnjaci tvrde da je izjava iz opštine ksenofobična. Dobro, da smestimo te ljude na primer – na Dedinje? Kako bi onda reagovali stručnjaci?
Dva leka za trudnice, „partusisten“ i „ginipral“, povlače se sa tržišta u Srbiji, nakon što je Evropska agencija za lekove upozorila na moguće kardiovaskularne rizike zbog njihove primene. I? Koja grupa u farmakomafiji će da odgovara što su desetine i stotine hiljada trudnica pile ove lekove?
Sneg pada.  Vozite pažljivo. I ne tražite od prijatelja broj „onog vulkanizera“…
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top