26.10.2013

26.10.2013

Sveti Toma Ordenski zajedno sa Vučiću Aleksandrom čeka još uvek da mu se Erdogan izvini zbog izjave da je Kosovo deo Turske. To očekuje i izvesni Ivica Dačić, za kog SPS tvrdi da je predsednik vlade Srbije. E, sad, izgleda da je Erdogan rekao da se na Kosovu oseća kao da je u Turskoj. Odnosno – kao da je kod kuće… Dakle, dobro je… Ipak će naše žene moći da gledaju turske serije. I heklaju, po preporuci Sv. Tome Ordenskog.
Kad smo već kod Kosova: Drug Julin, pardon, ministar Vulin dobio na rejtingu. Na tome može da zahvali „privremenoj“ administraciji u Prištini i njenom okružnom sudu u Kosovskoj Mitrovici: ukoliko drug Julin, pardon, ministar Vulin bude „kročio na Kosovo“ biće uhapšen. Juline, hajd’ na crtu!
Novak Đoković odleteo je za Abu Dabi. Emir Bekrić još razmišlja da li da leti. Isto je i sa Ivanom Španović i Milicom Mandić.  Ili već kako će se zvati avioni Air Serbia. Bez šale: ponosan sam što Srbija konačno ima svoju avio-kompaniju. Ali, njihova kampanja je već postala iritantna. I nazvati avion po Noletu… Koja li će imena dobiti ostali vazduhoplovi? Nataša Bekvalac? Ceca? JK? Oh ne…
Jovanka Broz je sahranjena. Poslednja pesma bila je „bella chiao“. Po njenoj želji. Naslednici su već razgrabili spisak imovine da vide šta će ko -jan tviteraš) pisali o Jovanki u poslednje 33 godine samo onoliko tekstova koliko je napisano u poslednjih šest dana, ne bi ona u bedi i zaboravu živela. U svakom slučaju, lešinarenje se nastavlja.
Ako ste sinoć pomerili kazaljke (kao što sam vam rekao da uradite), pogrešili ste. I ja sam, ako vas to teši. Izvinite. Kazaljke se pomeraju u noći između subote i nedelje. Sat unazad. Kao i sve u ovoj zemlji.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top