Početna / VESTI / Srbija danas / 26.08.2014.
26.08.2014.

26.08.2014.

Konačno lepa vest: Maloj Nađi Novaković, za čije lečenje u Nemačkoj su novac prikupili građani Srbije, primila se nedavno transplantirana koštana srž, pokazale su današnje analize. Nađa, navijamo za tebe! Samo napred!
Kad smo već kod zdravstvenih vesti,  Svetska zdravstvena organizacija saopštila da je neophodno  pod hitno zabraniti elektronske cigarete jer su neispitane.
Samo me interesuje – koliko će odštete da vam plate svi oni trgovci koji su vas ubeđivali kako je „pućkalicu“ preporučila SZO? I kada će ministar Lončar da zabrani pušenje istih u zdravstvenim i ostalim državnim ustanovama? 
Ivica Dačić izjavio je da „Srbija preuzima predsedavanje OEBS-u u delikatnom i komplikovanom momentu za Evropu“.
 Ma, Ivice, samo ti njima zapevaj Miljacku i sve će da se reši, nemoj da se brineš!
Goran Knežević izjavio je da „SNS ima svoj program za Vojvodinu, koju je u lošu političku i ekonomsku situaciju dovela DS“. Kneževiću, bolje ćuti:
ti si bio jedan od demokrata koji je vodio Vojvodinu. Osim toga, dovoljno si se pokazao na mestu ministra poljoprivrede. Aflatoksin, sećaš se? 
Megatrend (da ne kažem univerzitet) je najavio da je formirao neutralnu (da ne kažem „neutralnu“) komisiju koja će da ispituje da li je doktor Nebojša (znate koji) plagirao doktorat.
Nušiću… Prevrćeš li se u grobu ili pišeš novu komediju tamo gore? 
Naprednjaci i demokrate nastavile da se prepucavaju saopštenjima zbog Bus Plusa.
Naprednjaci okrivljuju demokrate za „lopovluk i burazerske dilove“. A demokrate okrivljuju naprednjake da su slagali narod, jer nisu ukinule BusPlus, nego sad apeluju na građane da plaćaju kartu. A da prekinete svađu i smanjite cene karata? 
Kad smo već kod BusPlusa, kažu da će od septembra u kontroli biti angažovane trojke. Uh… Samo da ne budu – crne.
Recite mi, narode, hoćete opet dizati bunu protiv tog BusPlusa ili vam je sad dobro? 
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top