Početna / VESTI / Srbija danas / 26.05.2015.
26.05.2015.

26.05.2015.

Posle  Gašićevog teleprontovanja i Babićevih vazduplohova, naprednjaci mogu da se podiče novim biserom iz svojih redova: Igor Bečić, potpredsednik Skupštine Srbije je italijanskog predsednika Serđa Matarelu – nazvao Mortadelom. Dobro, ima li neko u tom SNS dobru vezu, da zaposlimo čoveka u BusPlusu kao kontrolora, taj posao kažu da zna da radi? I da razjasnimo: Igor Bečić nije ni u kakvoj rodbinskoj vezi sa osnivačem portala Kolumnista Aleksandrom Bećićem. Prezimena su, bogu hvala, samo slična.
Super Alek spreman je da sa Zoranom M. krene put Tirane. Na dva dana. Kod Edija. Rame. Ne, nije margarin u pitanju, već premijer Albanije. Što se mene tiče, Heroj od Feketića bi mogao da ostane mnogo duže u Šćipniji, ali se bojim da onaj nestašni Edijev brat ne napravi opet neku glupost sa dronovima, pa nam se premijer iznervira.
Žalbeno veće Haškog tribunala nam poslalo dopis. Traže da uhapsimo Šešelja i pošaljemo ga nazad u Ševeningen. E, neće moći, reče Rasim Ljajić! „To nije isto kao i nalog Pretresnog veća za hapšenjem!“ Da se ne lažemo, koliko dugo se bakće s Hagom, Rasim to sigurno zna. Uostalom, Voja kaže da neće da ode dobrovoljno, ali neće ni da beži. Dakle – sve je tu. Samo da nam izdiktiraju mišljenje ovi iz Brisela.
Dverjanin Vladan Glišić i pokretni socijalista Nebojša Petrović definitivno ne razumeju osnovne podele u politici. I jedan i drugi tvrde da programi njihovih pokreta liče na Sirizu i Podemos. Čekajte, gospodo, drugovi, ne zbunjujte glasače, idemo iz početka: Dveri – desnica. Pokret socijalista – šatro levica. Čekajte malo, dobićete kompas, pa ćete obojica pronaći pravu levicu.
Više od 15 zaposlenih u Ringier Axel Springer-u (Blic, Alo, Blic Žena…) je otpušteno bez ikakve najave. Među njima – samohrane majke i novinari kojima fali nekoliko godina do penzije. Biću prost: serem vam se na kadrovsku politiku zapadnjačku.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top