Početna / VESTI / Srbija danas / 25. 12. 2015.
25. 12. 2015.

25. 12. 2015.

Vest dana za ljubitelje teorije zavere je izjava bivše uposlenice NASA Dona Hare da su „vanzemaljci pronađeni na Mesecu, ali se to krije“. Gospođo Hare, grešite. Vanzemaljci su pronađeni u Srbiji i vladaju njom već dobrih 20 godina. Svako se od njih ponaša kao da je pao s Marsa.

Šest dana pre kraja godine Veliki Vođa nam je još jednom pokazao da novinari više nisu sedma, već 7777-ma sila. Prvo je disciplinovao novinare iz raznih redakcija, i objašnjavao im kako ne treba da viču (iako su govorili normalnim glasom) okrenuo se i podsmešljivo rekao „Ha, niste me ništa pitali o Bati Gašiću“… Kakav ministar – takav i premijer.

Kad smo kod Gašića… Malo Srbima treba da se oduševe. Eto, sad su oduševljeni time što je Nikola Kojo zajebavao ministra keramičara u predstavi Monti Pajton Spamelot. Predlažem producentima predstave da mu daju poseban honorar, jer je običan gaf na predstavi odradio bolji marketing nego svi intervjui i prilozi o genijalnom komičnom mjuziklu:

Nego, kad smo kod Velikog Vođe, on ne bi bio to što jeste da nije građanima u Aranđelovcu obećao: živećete bolje. Godina čije poslednje dane brojimo bila je prelomna. Vlada je udarila temelje modernoj Srbiji… Aleksandre Vučiću, temelji Srbije kao moderne države udareni su, po mišljenju istoričara, 1804. godine, kada je Karađorđe podigao ustanak u Marićevića jaruzi. E, što se tiče novije srpske istorije, koja počinje danom kad si postao premijer, e to je već nešto drugo.

Ako niste znali, pomaganje u organizovanju turnira u malom fudbalu u Grockoj može da košta dva miliona dinara. I to nije mnogo. Barem tako kaže Nikola Petrović, za koga Veliki Vođa tvrdi da je nestranački čovek. A inače je jedan od osnivača SNS. I Kum, naravno. Vidite kako je bolji život za neke već stigao? Za neke.

Još šest dana do boljeg života. 

Beše to Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top