Početna / VESTI / Srbija danas / 25.08.2014.
25.08.2014.

25.08.2014.

Prošlo je 100 dana od kako su Srbiju zadesile katastrofalne poplave. Sećate li se toga? Samo me interesuje: koliko je kuća do danas obnovljeno u Krupnju, koliko u Obrenovcu?
Kad smo kod poplava: Master Tomina žena Dragica, alias „prva dama“, poslala prve šlepere pomoći za obnovu kuća stradalih u majskim poplavama za Kraljevo. 
U šleperima – keramičke pločice. Hmmmm… Da li je ovo ministar Gašić upleo svoje prste? Ne? Samo pitam...
Super Alek nema vremena za trivijalne stvari kao što je obnova uništenih kuća posle poplava.
 Morao je da pošalje srdačne čestitke Miri Ceraru, novom premijeru Slovenije. Teško je biti Super Alek.
Obruč oko Marka Milićeva, optuženog da je ubio Luku Jovanovića i dalje se steže. Eto – mediji nas obaveštavaju da se sad steže oko Kineskog zida, jer je Milićev tamo. Dr Nešo, Jakov Nenadović se okreće u grobu. To je, pošto to nisi izučavao na doktorskim studijama, prvi ministar unutrašnjih poslova u Srbiji. 
Od utorka počinje prinudna naplata potraživanja u Srbiji. Ovu meru masovno će najpre započeti EPS.
Dužnici će, kažu, biti „nasumice izabirani“. S obzirom na to da će u moru sirotinje, koja duguje za struju, biti i poneki „bizmismen“, da se kladimo da će njega nekako nasumice baš preskočiti ovi što uteruju dugove? Nego, recite vi meni – gde je nestalo ono obećanje Zorane Mihajlović, da će SNS, kada dođe na vlast, zamrznuti cene energenata i omogućiti siromašnima da se greju za jeftine pare?
Aleksandar Jovičić (koji bi jednog dana hteo da bude Super Alek, ali je za sada samo šef odbornika SNS u beogradskoj skupštini), apelovao na žitelje glavnog grada da „kupuju karte za gradski prevoz i tako očuvaju GSP“. Hajde da se dogovorimo: vi umesto pretnji Siniše Malog, ukinite BusPlus i smanjite cene karata, a Beograđani će plaćati prevoz. Eto rešenja.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top