Početna / VESTI / Srbija danas / 25.01.2016.
25.01.2016.

25.01.2016.

Master Toma Bajčetinski danas je u Kragujevcu, na otvaranju Banke matičnih ćelija, izjavio da treba da se rađaju „srpska deca, sa srpskim genetskim materijalom, sa srpskim kodom, sa srpskom prošlošću i srpskom budućnošću“. Ovo nije glupost. Ovo je fašizam na delu. Tomislave, ti tvrdiš da si predsednik svih građana Srbije. Izvinjenje za ovakvu rasističku izjavu nije dovoljno. Vreme je da se skloniš sa scene. Eto izbora.

Siniša Mali, to je onaj što je gradonačelnik u Beogradu na vodi, izjavio je kako se đaci iz Matematičke gimnazije, koji su osvojili medalje na Olimpijadi, nisu pojavili na balkonu Skupštine grada „kako ostali učenici koji su osvajali medalje tokom prošle godine ne bi bili diskriminisani“. Ja stvarno veću glupost i lošije objašnjenje u proteklih godinu dana nisam čuo. Čak ni iz usta Bate Keramičara, ili Zokija Vazduplohovca.

Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović najavio je da će razgovarati o predizbornoj koaliciji sa pokretom „Dosta je bilo“ koji predvodi Saša Radulović. Bojan Pajtić hates this. Boris Tadić also.

Nebojša Stefanović kaže da je „priča o kartama za vaterpolo kampanja protiv SNS“. Moli se Dr Slavica Đukić Dejanović da hitno poseti ministarstvo koje je u blizini njenog posla i podeli poneku bombonicu zvaničnicima. 

Majkl Kirbi i Veliki Vođa danas su se poslednji put zvanično sastali. Znate Već Ko je rekao da su odnosi sa SAD danas mnogo bolji nego ranije. Čekajte, ljudi, a ono „rušenje Vučića“? A „državni udar“? To ništa, ha?

Demokratska i Nova stranka saopštile su da će sa SPS-om ući posle izbora u koaliciju „jedino ako izbije vulkan“. Iako nisu rekli na koji vulkan misle, nadam se da Etna neće skorije da proradi.

Novinari su održali još jedan protest u mnogim gradovima Srbije. Više o tome možete pronaći ovde. Podržite novinare. Podržite fotoreportere. Vučiću prestani da lažeš. Smeni Gašića.

Prođe 25. dan boljeg života. 

 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top