25.01.2014.

25.01.2014.

Sve dnevne novine u izdanju za nedelju navode da je Vučić prelomio i rekao „idemo na izbore“. Inače, sve dnevne novine su već barem 20 puta u poslednjih mesec dana napisale da je Vučić prelomio i rekao da idemo na izbore. Šta, bre, vi prodajete ovom narodu?
Sve dnevne novine u izdanju za nedelju navode da je Vučić ponovo izabran za predsednika stranke. Pa šta ste vi očekivali? Zar je bilo protivkandidata?
Nego kad smo kod tih izbora, šta mislite, kakav ćete prljavi veš tek sad saznati o pojedinim političarima? Auuuu… Pa ako se objavi sve što se zna – bojim se da nećete glasati!
Saša Radulović podneo ostavku na mestro ministra u vladi Srbije. U prevodu: ministar za stečaj proglasio svoj stečaj kad je vlada otišla u stečaj. Sindikalna pobeda nad ministrom će nas koštati koliko dva mosta Zemun Borča: i manje će biti investicija. Da znate.
Velja Ilić nije podneo ostavku. Jok, bre! On je najavio da će od februara da ruši nelegalne objekte. Osim onog što ga je sagradio Tomin sin. I još poneko. Što ti je legalista…
Branko Ružić izjavio kako su ga pogodile Vučićeve optužbe. I kako neće podneti ostavku na ministarsko mesto.Mislim da je evropejac dao ovaj intervju pre Alekove odluke o izborima. A i što bi podneo ostavku? Brzo ćete se vi opet dogovoriti o svemu.
U Pirotu je na Festivalu peglane kobasice bilo oko 4.000 osoba. Hteli i oni da peglaju kobaju… Ko je jednom probao, sad mu curi voda niz usta… U Beogradu je bio prvi dan sira. U nedelju je drugi dan ovog mini festivala. Mljac.
Za kraj, vest iz kulture:
18. marta će u Beogradu gostovati oni sjajni ludi Irci, Lord of Dance… Dakle, dva dana nakon što mi završimo igranku, opet igranka!
Beše to – Srbija danas. I pao je sneg. Vučić odlučio.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top