Početna / VESTI / Srbija danas / 24. 12. 2015.
24. 12. 2015.

24. 12. 2015.

Veliki Vođa izjavio je na televiziji N1 da će u sledećoj godini još više nervirati svoje protivnike. Zar je moguće? Osim toga, Veliki Vođa je rekao da će ih nervirati još većim radom! Molim astronome da izračunaju poseban kalendar za Srbiju, jer bi On želeo da radi 26 sati dnevno.

Master Toma Bajčetinski izjavio je kako je Crna Gora primer da država ne treba da bude igračka onih koji njom upravljaju. Tomo, memoj tako o prijatelju Velikog Vođe, Milu… Znaš? Ako država nije igračka, zašto se ti igraš predsednika?

Dan Ratnog vazduhoplovstva 24. decembar, obeležžen je počasnom smotrom na vojnom aerodromu „Batajnica“, uručenjem nagrada, pohvala i odlikovanja. O srpskim letačkim herojima koji su 13 marta otišli na poslednji let, o herojima koji više među nama zahvaljujući Bati i Zlatiboru, ni reč u medijima. Sramota.

Cane Subotić je od danas potpuno slobodan čovek. Nije švercovao, nije muljao, nije ništa uradio. Biznismen… Samo me interesuje, da li će jednog dana da se utvrdi koliko je novca uložio Subotić u trenutno vladajuću stranku?

Mandatar za hrvatskog premijera Tihomir Orešković neće se isprva baviti odnosima sa Srbijom, tvrde analitičari u Zagrebu. Valjda zato što čeka da se organizuje referendum na kom bi Srbija postala kraljevina, pa da Aca normalno popriča sa zagrebačkim prijateljem…

Urednica Novog Magazina Nadežda Gaće procenjuje da Ivica Dačić priprema teren za kandidaturu za predsednika Srbije. Može. Ali, moliću, prvo da kupi barem master titulu, pošto ona sa FPN nije dovoljna.

Fudbalski klub Partizan je ostao bez predsednika. Pih! Da su mediji javili kako su lideri Partizana, Zvezde, FSS-a uhapšeni, e, to bi bila sjajna stvar. I s njom bismo počeli pregled vesti.

Pišu danas po novinama kako bi Libijci iz groba digli Gadafija, da su znali šta će im se desiti. Eh, Tito…

Još sedam dana do boljeg života. 

Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top