24.11.2013.

24.11.2013.

Zavarene su prve dve cevi Južnog toka. Kažu da će za dve godine biti završen. Zorana Mihajlović i Dušan Bajatović se rukovali. Bez poljupca. „Dobro obavešteni“ „novinari“, a naročito „urednici“ se zapanjili kako je to Zorana bila tu, kako je ona potpisala ugovor sa Rusima, kako nije bio Putin… Momci, šta da vam kažem: promenite svoje špijune i bićete bolje informisani…
Kad smo već kod ministarke za struju, gas, benzin i sve ostalo što će nam naplaćivati Rusi: osim što je, po stranačkoj direktivi pljuvala po bivšoj vlasti Beograda, rekla je i da „jedan ministar na putovanjima po inostranstvu pljuje po vladi Srbije“… Na pitanje novinara – ko – rekla je da nema daljeg komentara. A ko ono putuje po inostranstvu… Vučić? Dačić?
Stižu nam nove investicije! Ipak, ne zahvaljujući vladi Srbije nego zahvaljujući – Novaku Đokoviću! On sa šeicima gradi hotele na Kopaoniku!
Julinova, pardon, Vulinova kancelarija za KiM dobila odlikovanje patrijarha… Vidi, vidi, počela trka između Master Tome Ordenskog i Irineja ko će više medalja da podeli i čija će da bude bezvrednija! Julin, pardon, Vulin, komunjara (doduše kvazi komunjara) najgoreg oblika dobila orden SPC… Eh, časni krste…
Još uvek se vodi polemika oko toga zašto nisu postavljeni ambasadori u Vašingtonu, Pekingu i Berlinu. Čuo sam da se Vuk Drašković dobrovoljno prijavljuje da bude ekselencija u glavnom gradu SAD. Lako mu je: tamo će opet moći da pokaže njegovo briljantno znanje jezika i da meša „grendmaders end frogs“.
Srbija danas prepuna crne hronike: autobus se prevrnuo kod Mionice, 17 povređenih. Mrtav čovek šest sati pred domom kulture u Vranićima u beogradskoj opštini Barajevo. U Gornjoj Gorevnici kod Čačka u lovu greškom ubijen čovek… Loš dan.
Sneg samo što nije počeo da pada. Putari tvrde da su spremni. Videćemo da li su istinu govorili za 24 časa.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top