Početna / VESTI / Srbija danas / 24.10.2014.
24.10.2014.

24.10.2014.

Poslanici SNS i ostalih partija koje čine većinu u Skupštini Srbije aplaudirali su minut kada je u salu ušao premijer Srbije. I šta kažete, nije stvoren kult ličnosti? Nije, nije.
Super Alek izneo je mere koje će doprineti „fiskalnoj konsolidaciji države“. Uz to je Borku Stefanoviću rekao da će podneti ostavku ako on bude dao bolji predlog za izlazak Srbije iz krize. A Zoranu Živkoviću je rekao da će podneti ostavku ako dokaže da je Andrej Vučić vlasnik fantomske firme. Živković već tvrdi da je vlada pala. Čeka se ponedeljak.
Prema navodima čoveka koji vodi ovu zemlju – nikad nismo bili bliži rešenju za Železaru Smederevo. Samo da se sutra ne udaljimo od tog rešenja.
Narodna banka Srbije saopštila je da u 2013. nije imala viškova novca koji bi uplatila u državni budžet. Pa kako da ima višak, kad je Jorgovanki plata 5.000 evra?
Nacionalna služba za zapošljavanje tvrdi da se u Srbiji već sedam meseci smanjuje broj nezaposlenih, a da danas u zemlji ima 45.000 više zaposlenih nego u februaru ove godine. Au, ala se pozapošljavalo po državnoj administraciji u ovih sedam meseci, majku mu dragu…
Prosvetari pisali Vučiću i Vujoviću protestno pismo i rekli da će da se žrtvuju kad i ministri. Verbić nije dobio pismo. A i ova dvojica… Kao da nisu.
Iz Demokratske stranke Srbije danas nije otišao ni jedan funkcioner. Tako kažu. Ko bi rek’o čuda da se deseeee…
Euleks je za još dva meseca produžio pritvor Oliveru Ivanoviću. Ministri vlade Srbije nisu protestovali. Kako posle da izađu kolegama iz Prištine na oči, nakon što su se tako lepo družili u Beogradu?
Vladimir Vladimirovič Putin reče da „svetu preti igra bez pravila“. Baćuška, ta se igra odavno igra kod nas. Koliko da te obavestim.
Onu svinjariju sa odlukom EUFA bolje da ne komentarišemo. Mnogo je toga napisano.
Beše to – Srbija danas. 

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top