Početna / VESTI / Srbija danas / 24.05.2015.
24.05.2015.

24.05.2015.

Žao mi je ako ste mislili da pregled današnjih vesti treba početi nastupom Heroja od Feketića u programu B92. Meni je ipak važnije da je umro Jovo Ćuruvija. Brat Slavka Ćuruvije. Nije dočekao pravdu za brata koji je likvidiran u vreme kada je Aleksandar Vučić bio ministar informisanja u vladi Republike Srbije.
Heroj od Feketića nastupio je u živom programu B92, televizije koju je mnogo puta optužio da je „na Miškovićevom platnom spisku“. Kada bih bio zloban, objavio bih kako je još neko došao na taj spisak… U trenutku kada je ovaj tekst završen, Super Alek bio je još uvek miran. Iako su ga čekala neugodna pitanja.
U centru Kragujevca obavljena masonska ceremonija „unošenja svetla“ u hram novoosnovane lože Prestonica, koja okuplja 30 ljudi. Ova loža je pod jurisdikcijom Velike regularne lože Srbije, u kojoj je više od četiri osobe iz vrha aktuelne vlasti. Sine Radomire, da li da te od sad zovemo „brate Radomire“?
U glavni grad Srbije stiže Serž Bramerc, glavni tužilac Haškog tribunala. Nemojte se ložiti: ne dolazi po Šešelja.
Njegova poseta dogovorena je pre dva meseca. Ipak, bez priče o lideru radikala ova poseta sigurno neće moći da prođe.
U Beograd se vratila Bojana Stamenov. Na aerodromu su je dočekali članovi porodice. Novinari koji su putovali s njom poslali su sa aerodroma samo šturu, kratku, foto vest. A da je bila pobednik? Ne bi bila važna nijedna stvar u Srbiji. Samo bi se pisalo o veličanstvenom uspehu naše pevačice. Srpske Adel. Ovako, uveliko se raspreda da li će Bojani biti oduzeto 22 glasa koja je dobila od Crnogoraca i Makedonaca.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top