Početna / VESTI / Srbija danas / 24.01.2014.
24.01.2014.

24.01.2014.

U Valjevu su uhapšena dva bivša policajca. I u njih je udario grom. Dejan S, nekada šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminala i Milan Ć. bivši vođa grupe za borbu protiv narkomanije. A što su uhapšeni? Pa zato što su dilovali heroin! Ej, oni su bili policajci! Kad smo kod njih, žandarm Aleksandar Krstić je priznao dvostruko ubistvo. Osećate li se sigurno uz naše snage reda i mira?
Novi Sad „nije najnebezbedniji grad u Srbiji“, istakao je Stevan Krstić, načelnik tamošnje policije.
Naravno, Krstiću! Šta bi tek bilo da kroz srpsku Atinu haraju žute bande DS-ovaca, ne smem ni da zamislim! 
U decembru 2013 je prosečna plata u Srbiji iznosila 50.820 dinara. Nemojte da vičete na mene! Nisam to ja izmislio, nego su rekli ovi iz Republičkog zavoda za statistiku. Njih pitajte da li su normalni.
Nego, Nobelovac Ivica je dobio „ključeve od kapije EU“. Samo još da vidimo da li će uspeti da pronađe vrata kroz koja se ulazi u taj lavirint… I da li će nas povesti on ili neko drugi…
Master Toma je danas rekao da Srbija računa na najbolje i najboljim učenicima sa Kosova i Metohije podelio tablet računare. Koliko god neko želeo da sad „raspalim“ neki negativan komentar, neću. Bravo za poklon, makar i simboličan.
O tome da li će biti izbora ili neće, kao i o stanju u vladi Srbije, najbolje rekao Rasim Ljajić: Bolje da budu raspisani izbori, nego da vlada sadašnja atmosfera… Tako je, Ljajiću. Nego, ko će da plati te izbore?
Možda ovo nije najvažnija vest, ali za novinare jeste: Politika je obeležila 110. rođendan. Čestitamo. I nadamo se da će u vremenu kada ozbiljne novine uzmiču pred raznim tabloidima, smoći snage da se izbori i preživi.
U užičkoj vodi više nema cijanotoksina. Bilo je vreme.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top