23.12.2013.

23.12.2013.

Sad je zvanično: Dačić i Tači ko dva brata rođena. Srpski i albanski Kokusi u Kongresu uputili su pismo Nobelovom komitetu u kojem nominuju Ivicu Dačića, Hašima Tačija i Ketrin Ešton za Nobelovu nagradu za mir. Dakle, deca će ubuduće da uče bajku o Ivici, Tačici i Ketici!
Master Toma Ordenski izjavio je da misli da ga i dalje prisluškuju. Koliko da vas obavestim, gospodine Nikoliću: u većini zapadnih zemalja razgovori predsednika, premijera, krunisanih glava, ministara se slušaju. Zbog njihove bezbednosti. Ali se to ne zove prisluškivanje.
Žandarm kraljevačkog odreda osumnjičen za ubistvo u Užicu. Fini neki momci…
Aleksandar Šapić poznat i kao Dr Gangula dao ostavku na funkcije u Demokratskoj stranci. I šta kažete, Đilas ostaje na čelu ove političke organizacije? Ju, pa vi ste neobavešteni!
Grčke vlasti ponudile su siromašnim sugrađanima da dva dana u mesecu dobiju besplatnu struju. Naravno, kada je previše smoga zbog grejanja na drva i ugalj. Gospođo Mihajlović, šta kažete? Srbima tako nešto ne treba, zar ne? Mi imamo džabe grejanje! Naročito oni koji ga ne plaćaju, a voze se u džipovima.
Srpska dijaspora u kovertama svojoj rodbini svake godine pošalje oko 5.5 milijardi dolara. Koliko bi tek mogli da nam šalju kada bi negde, u nekoj zapadnoj zemlji, bili i sastavni deo vlasti… Autor pregleda vesti nažalost nema tetku u Americi. Niti u zapadnim zemljama. Barem još nije utvrđeno.
Srpske rukometašice sa terase Starog dvora klicale Kraljevini Srbiji u prisustvu republičkog državnog vrha. I uz pesmu „Čke beogradske“. Ima li još neko da mi kaže kako su sportisti najbolji ambasadori?
Još osam dana do kraja ove godine. Mnogo… Koliko da znate: sledeća će biti još gora. Pročitajte Nacrt zakona o radu i zapitajte se za šta ste glasali. I nemojte da bude kako vam nismo rekli.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Vuk Branković

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top