23.11.2013.

23.11.2013.

Majkl Devenport – šef misije EU u Beogradu rekao da platforma Brisela za pregovore sa Srbijom neće biti javni dokument. Znači – opet će nam skinuti gaće. Onako demokratski, evropejski. 
Antikorupcijskoj ligi Balkan stigli novi dokumenti koji optužuju Dinkića. 531 strana.
Narod možda nema dokumenta, ali sigurno ima barem jedno pitanje za lidera URS: Gde je famoznih 1.000 evra od akcija javnih preduzeća? Vučiću, ne čuvaj tog kameleona!
U užičkoj bolnici ponovo epidemija klostridije. Dobro, Slavice, šta još treba da se desi pa da kažeš svom šefu (što stranačkom, što kabinetskom) da nudiš svoju ostavku?
U nedelju počinju radovi na Južnom toku kroz Srbiju, a ministarka Mihajlović potpisuje ugovor u ime vlade Srbije. Naravno, prikazaće se to kao velika pobeda, nova investicija, dokaz prijatelja sa ne znam kime sve ne. Međutim – biće to poraz Srbije. Umesto da ova zemlja dobije milijardu i četiri stotine miliona evra – inkasirali smo samo 400 miliona. A ko je kriv? Ko je uzeo kajmak?
Sve su prilike da se Saša Radulović neće previše dugo zadržati u vladi: em ne dolazi na časove kod razrednog starešine, em je naljutio Kineze koji ga optužuju za stopiranje prodaje Vršačkih vinograda, em je razbesneo savetnika Zdimkića, pardon Dinkića najavom da će ukinuti SIEPA.
Dušan Petrović pozvao Borisa Tadića da se vrati u politiku i ujedini opoziciju. Pa ne može, Petroviću: ne da mu Telenor… Dakle, do daljeg, „mobilni pretplatnik nije trenutno dostupan“…
U Srbiji ima raznih udruženja, pa i Srpsko udruženje fanova Evrovizije. E, to udruženje nam je skrenulo pažnju da je Pesma Evrovizije vrlo važna za naše odnose sa Evropskom unijom. I šta kažete ministarko zdravlja? Jesmo li pukli u glavu ili nismo?
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top