Početna / VESTI / Srbija danas / 23.05.2015.
23.05.2015.

23.05.2015.

Dakle, ko se zaista nadao da će Bojana Stamenov pobediti – naivan je. Srbija je pobedila na pesmi Evrovizije samo kada je trebalo da lakše preguramo činjenicu da su tog dana u Prištini proglasili nezavisnost. Heroj od Feketića će morati da proveri gde su oni politički prijatelji koje nam stalno pominje, a neko će morati da nam odgovori koliko je ovo zadovoljstvo u Beču koštalo poreske obveznike. I da: hvala Crnoj Gori na 12 poena.
Agencija za borbu protiv korupcije istražuje poslove Bratislava Gašića, ministra za keramičarske poslove i odbranu. On se nešto mnogo unervozio i Agenciji uputio pismo da obustavi „besmisleni, iskonstruisani i insinuirani postupak“. Jedva čekam da vidim hoće li Super Alek da za govornicom opet izgovori „ne dam Batu“. Gašića. A ne Vučića. I jedva čekam da vidim hoće li da se posle toga Gašić teleprontuje.
Master Toma Bajčetinski ocenio da „poslednji teroristički napadi u regionu potvrđuju strepnje da idejni tvorci takozvane velike Albanije ne miruju“. Izvini, Tomo, to su ti javili Tarabići, il’ si to napisao u onom svom planu za Kosovo?
Sanda Rašković Ivić preživela je prvi veliki test u DSS-u. Glavni odbor stranke podržao njen izveštaj o radu. Doktorka je ostala na čelu stranke u kojoj više nema Koštunice. Posle odluke vrha stranke da podrže dr Sandru – iz stranke je izišao i Milenko Jovanov – bivši šef vojvođanskih DSS-ovaca.
Vojvodu Šekija moramo da vratimo u Hag do 26. maja. To je rok koji smo dobili od Međunarodne zajednice. Naravno, drug Julin (koji povremeno obavlja dužnost nekakvog ministra) tvrdi da je to pokušaj destabilizacije vlade Srbije. A Šeki kaže da će morati da ga nose na rukama do aviona. Mislim da ima dobrovoljaca.
Tanja Bošković u jednom intervjuu izjavila kako su „političari najgora vrsta ljudi, obične secikese“… Tanju za predsednika! Barem ćemo imati lepu ženu na čelu države!
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top