23.01.2014.

23.01.2014.

Koliko da znate: na putu do Evrope ima pet prepreka: Kosovo, ekonomija, ekologija, pravosuđe i lažni azilanti, kriminal i korupcija. U pravu ste: to je sedam prepreka. I da, u pravu ste: teško da ćemo ući u EU.
„Predsednik Nikolić je potpuno u pravu kada kaže da su pojedini policajci obaveštavali narko bosove o akcijama“, reče Aleksandar V medijima. Čekaj prijatelju, pa pre deset dana si grdio „zlonamernike“ koji vode „prljavu kampanju“ protiv „najveće akcije u poslednjih 25 godina“?
Otprilike isto ono što je rekao Aleksandar V rekao je i Nobelovac Ivica. Srećom, on nije pričao kako se vodi prljava kampanja.
Nego, kad smo kod socijalista, Ružić je rekao da neće da da ostavku. I ne treba: što da daje ostavku kada će uskoro izbori? Zna on to: a zna i Tasovac. Pa i Radulović. A kad smo kod njega…
Ministar za stečaj i pisanje predloga zakona o radu Saša Radulović opalio po prvom predsedniku i prvom potpredsedniku vlade. Oni su kočnica reforme, reče on! Već vidim da će na sledećim izborima biti kandidat ili kod Cvijana ili kod Živkovića. Đilas ga baš i ne voli.
EPS je priznao da su nas pokrali na računima za struju. Zato su i smenili direktora EPS snabdevanja. To znate. Ono što možda ne znate je da je, zapravo, pala samo ona glava koja je žrtvovana. Problem će ostati. Pitajte vi Zoranu. Zna ona.
Vojska je tri dana pre kraja završila radove na novom užičkom cevovodu za pijaću vodu. Sve što je imala – završila je dan uoči isteka roka. Ali Užičani još neće moći da piju vodu. Barem još sedam dana.
Radoš Bajić branio Ravnu Goru na Prvom programu RTS, kod Olivere Kovačević. Ako je iko mislio da će „trilogija“ imati tri dela – od večeras zna da neće.
Beše to – Srbija danas.

Share Button

FB Komentari

komentar/a

O Aleksandar Becic

Aleksandar je rođen 1967. u Čačku. Školovao se u rodnom gradu i Sarajevu. U novinarstvu je od 1986. godine. Karijeru je počeo na radio stanici Sarajevo 202. Obavljao je sve novinarske poslove: od reportera, novinara, preko voditelja i urednika emisija, do urednika rubrika i urednika pojedinih medija. Tokom svih ovih godina pravio kratke pauze u novinarskoj karijeri: bio je CORA manager za BAT u Bosni, PR manager Prestolonaslednika Aleksandra II i PR manager kompanije Kurir, a potom i portparol AMG. Objavio je romane "Svi naši razvodi i ostale porodične priče", "Evo zašto te volim" i "Prvi čin", kao i zbirku pesama "Pisma Starom Gospodinu". U pripremi za objavljivanje je roman "Treća komanda". Napisao je i tri drame: "Poruči ubistvo", "Sin domaćeg izdajnika", "Partija bivših". Trenutno piše zbirku priča "Alfabet ljubavi i smrti".

Ostavite odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top